‘MI SMO SISTERS‘

Neda Parmać otkrila što će biti s drugim bendom nakon povratka Feminnema: ‘Obitelj se ne napušta‘

Neda će nastaviti nastupati i s Gelato Sisters, a o tome se osvrnula i svom Instagram profilu

Neda Parmać

 Instagram

Pjevačica Neda Parmać je s Pamelom Ramljak i Nikom Antolos najavila povratak grupe 'Feminnem' nakon deset godina, a članice su ovih dana to potvrdile.

Naime, Neda će uz Feminnem, nastaviti nastupati i s grupom Gelato Sisters, a o tome se osvrnula i svom Instagram profilu.

"Na pitanje što sa Gelato Sisters, evo odgovora... Kao prvo, moram priznati da mi je jako drago što je toliko ljudi iskazalo 'brigu' za Gelato, ali kao što sam naziv kaže, mi smo Sisters, a obitelj se ne napušta", započela je Neda.

"Gelato je projekt iz ljubavi i želje da napokon, nakon toliko godina, pjevam sa svojom sestrom Sanjom Parmać, a obzirom da obje volimo višeglasje, Jana Valdevit se pridružila našoj obitelji", nastavlja.

"Gelato Sisters nastavljaju, i to sad... Danas! Imamo novu stvari za sve mamice! Hehehhe, ali nemojte ju shvatiti preozbiljno, tatice. Znamo da ima iznmki, #mamaboogie je već na youtubeu. Iza nas je već uigrana ekipa", završila je objavu.

Inače, Gelato sisters su glazbeni trio koji postoji od 2013. godine, a njihovo okupljanje inspirirano je Oscarom nagrađenim filmom 'The Great Gatsby'. Ovaj jedinstveni sastav čine Neda Parmać, Romana Pavliša i Sanja Parmać, a njihova se glazba žanrovski proteže od početka 20. stoljeća pa sve do današnjih hitova, koji su obojani svevremenskim retro zvukom i skladnim troglasjem.

Glazba je oduvijek prisutna u obitelji Parmać. Uz Nedu i Sanju, njome se bavi i brat Tomislav, ali i njihovi roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:29