BILI SMO NA PROBI

Ne otpisujte još Let 3, evo što spremaju večeras za nastup na Dori: ‘Taj Baby Lasagna se urotio s...‘

Kostime riječkih rokera dizajnirao je ove godine Juraj Zigman, a ispod perja kriju se ultra kratke žute minice

Let 3

 Vanesa Pandzic/Cropix

Sve je spremno za prvu polufinalnu večer Dore, a izvođači cijelo popodne pripremaju svoje glazbeno scenske nastupe. Puno pažnje privukli su lanjski pobjednici Let 3 u kostimima Juraja Zigmana koji su na scenu na probi izašli praćeni pilićima s kojima su zajedno najavili rat protiv Babaroge, s kojom se, sumnjaju, uortačio Baby Lasagna, inače baš favorit Dore i razlog što je Hrvatska treća na Eurosong kladionicama.

image

Let 3 na generalnoj probi za Doru

Vanesa Pandzic/Cropix

- Bio nam je sumnjiv od početka, a razotkrio se kada je u svom video spotu počeo hraniti kokoši, čime je jasno pokazao da je u bliskoj vezi s pilićima koji su nas tjednima mučili po nalogu Babaroge. No, pilići su sada s nama, s njima smo sklopili pakt i najavili Babarogi bespoštedni rat - kažu riječki rockeri koji se tijekom nastupa planiraju svući u jarko žute mini suknjice.

U večerašnjem prvom polufinalu Dore, među 12 nastupa publika će moći vidjeti dvije točke tijekom kojih će se izvođači na samoj sceni u sklopu svog umjetničkog izražaja rješavati dijelova svojih scenskih kostima.

Prvo će to učiniti Stefany Žužić, prekrasna u bijelom scenskom kostimu što ga je specijalno za nju osmislio Marko Grubnić.

image

Stefany Žužić

Vanesa Pandzic/Cropix

Za drugi striptiz večeri bit će zaslužan, pogađate, Let 3, koji će na scenu izaći u Zigmanovim kostimima od zlatno žutog perja, a nastup će završiti okruženi patuljcima i odjeveni u mikro mini suknjice zahvaljujući kojim će do izražaja doći njihove ‘skladne‘ i dlakave noge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:27