RIŠPET U CIBONI

‘Naša publika su svi. Stvarno nas slušaju sve generacije, mladi, stariji, ma svi, malo više nas vole žene‘

Uvijek imamo dva ili tri gosta, ali neću otkriti o kome je riječ. Pjevat ćemo naravno i naše najveće hitove.

Split, 180822.
Nastup klape Rispet na Sustipanu u okviru festivala S okusom soli.
Na fotografiji: Ivo Amulic i klapa Rispet

 Nikola Vilic/Cropix

Rišpet ili dalmatinski slavuji - kako ih od milja publika zove, pripremaju nezaboravni spektakl za sve generacije 21.10. u 20 sati u Koncertnoj dvorani Dražen Petrović, u Ciboni u organizaciji Happy FM-a.

Hvala Happy FM-u jer nam je podrška - vjetar u leđa, budite sigurni da ćemo napraviti jedan lipi spektakl u Ciboni. Mi smo nesretni ako naša publika ode kući, a nisu se zabavili, poručio je Ivo Amulić.

No to se srećom još nije dogodilo. Momci iz Rišpeta drže titulu šarmera iz Dalmacije, i kako kažu, toga se neće tako lako odreći jer laskavu titulu im je dodijelila njihova publika.

Naša publika su svi. Stvarno nas slušaju sve generacije, mladi, stariji, ma svi, malo više nas vole žene...ali svi željni dobre, lipe pisme, ljubavnih nota nam dolaze na koncerte i plešu i pivaju s nama u glas. Pozivamo ih da dođu u Cibonu, da im ulipšamo jesen, poručio je Pero Kozomara.

Oni su pobjednici Splitskog festivala, čeverostruki osvajači Cesarice za najveće zabavne hitove godine u Hrvatskoj. Nagrade samo nižu, a one su potvrda da je dobar provod s njima zagarantiran. U Ciboni nastupaju u najvećem sastavu, sa najširim i najboljim repertoarom, publici pripremaju i iznenađenje otkrio je Kozomara.

Uvijek imamo dva ili tri gosta, ali neću otkriti o kome je riječ. Pjevat ćemo naravno i naše najveće hitove. Kada publika čuje ‘Prsti zapleteni‘, ‘Šta mi ljube oćeš kazat‘ stvarno nastane opće ludilo, ‘Fališ mi‘– otkidaju. U Ciboni ćemo biti mi u najvećem sastavu, napravit ćemo raspašoj totalni i totalnu ludnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:10