PRINOVA U OBITELJI

Naša poznata manekenka rodila drugo dijete: Četverogodišnja kći Lily dobila je sestricu Ellu Skye

Lijepa Trogiranka i suprug, škotski filmaš Duncan Broadfoot, upoznali su se na snimanju filma ‘Mamma Mia‘, a vjenčali su se 2020.

Anita Dujić

 Berislava Picek/Cropix

Bivša Miss turizma, model, dekoraterka na filmskim setovima i dizajnerica nakita, Anita Dujić Broadfoot, na Instagramu je objavila sretnu vijest - u ponedjeljak je, naime, rodila drugo dijete - djevojčicu koja je dobila ime Ella Skye. Lijepa Trogiranka i suprug, škotski filmaš Duncan Broadfoot, već imaju četverogodišnju kćer Lily.

Par se upoznao na snimanju filma "Mamma Mia" 2017. na Visu, a vjenčali su se 2020. godine. Obitelj živi na relaciji Hrvatska - Škotska, no glavna baza im je Zagreb.

- Duncan je često odsutan pa kukam, ali onda si mislim - čemu to kukanje, ništa se time ne postiže, bitno je samo da smo svi zdravi i sretni, nema smisla kukati. Zna biti stvarno teško, ali to je život - rekla je svojedobno Anita za Dnevnik.hr.

Tad se pohvalila i kako je njezina kći Lily uspješno svladala oba jezika - engleski i hrvatski.

- Jako je svoja, tvrdoglava, prgavica, u jednu ruku mi je drago što je takva, a u drugu baš zna biti teško, svađamo se i ratujemo - rekla je ponosna mama.

- Majčinstvo mi je preokrenulo svijet naglavačke! Lily je moj izvor energije, inspiracije, ma svega. Ona je sve ono o čemu sam uvijek maštala - ispričala je jednom prilikom za Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:00