NEUGODNO ISKUSTVO

NAŠA PJEVAČICA SVJEDOČILA PLJAČKI U TRGOVINI 'Mladić agresivno gura gospođu skoro pod auto, ali ona, heroj, ne odustaje... Zaštitite ih napokon!'

 Tea Cimas / CROPIX

Pljačku u trgovini ne doživi svatko, a upravo jednoj nedavno je nazočila Nika Antolos, pjevačica i bivša članica benda Feminnem, piše Novi list. Neugodno iskustvo koje je doživjela dok je bila u kupovini s kćeri Siennom detaljno je opisala na svom Instagramu podržavajući pritom hrabre djelatnice.

- Zaštita žena. Nema je. Stojimo Sienna i ja na blagajni dućana, stavljamo stvari u vrećicu. Iza naših leđa naprasno prolazi mladić. Kreće zvoniti detektor i jedna od divnih prodavačica izlazi za njim. Zaustavlja tog vidno pijanog dečka i govori da otvori ruksak, na to izlazi i druga prodavačica i stoji kraj prve.

Ja na vratima, ne izlazim jer mi je dijete već van sebe. U tom momentu, mladić agresivno gura prvu gospođu (dlanom na lice) skoro pod auto, u kojem žena usporava i kreće panično trubiti shvaćajući što se događa.

Ja vrištim 'stiže policija' i usporedno muškarcima na blagajni 'muški, izlazite odmah i branite ženu'... On (JEDAN!!!) izlazi, šuti, stoji...

Ona, teta heroj, ne odustaje: "Vrati što si uzeo". On izvlači iz ruksaka i džepova ukradene stvari i baca ih na nju. Udara i odguruje ju još jednom, na što ona skuplja stvari i bježi u dućan.

Zaštitite napokon svoje žene koje rade securityjem, pravim! I da, nagradite svoju heroinu koja je svoju kutu u plašt pretvorila...

Saznajem sad od žena koje rade da su ne jednom dobivale prijetnje da će biti silovane nakon što napuste dućan i pljuvanje u lice. A što da vaša majka radi na toj blagajni? Vi? Sestra? Puno ljudi znam koji rade taj posao i sigurna sam u jedno - to se ne smije više ponavljati - objavila je Nika na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:14