PEDJA BAJOVIĆ

NAŠ KOMIČAR PRIPREMA SE ZA FINALE 'Ako je riječ o nastupima uživo, ja sam jedan od pet najboljih na svijetu!'

 CROPIX

Iako je veoma uspješno, kao osmi među 89 stand-up komičara iz 56 zemalja, bio ušao u završnicu svjetskog stand-up comedy natjecanja The Funniest Person in the World (Najduhovitija osoba na svijetu), Pedja Bajović sebi ne dopušta nikakvo opuštanje! Intenzivno promovira svoj kratki natjecateljski stand-up video na temu Jugoslavije, Amerikanaca i Engleza, koji se nalazi na web stranici ovog svjetskog natjecanja.

Pogledajte taj video na adresi www.VotePedjaBajovic.com i tamo mu dajte svoj LIKE i podijelite sa svojim prijateljima, jer Pedja Bajović treba skupiti što više internetskih glasova za plasman u Top 5 super-finale.

- Mislim da je loše je da se ovaj dio natjecanja toliko bazira na internetu, jer je to prvenstveno odmjeravanje popularnosti komičara ili komičarke na tržištu iz kojeg dolazi. Upravo ovo drugo rezultira time da su među prva tri od početka komičari iz mnogoljudnih zemalja poput Filipina, Malezije, Indije te Indonezije, Brazila ili Pakistana. Komičari iz manjih zemalja se moraju puno više potruditi! S druge strane, ja odbijam igrati na kartu nacionalnog ponosa, što vidim da je čest slučaj kod kolega iz konkurencije. Također, izbjegavam patetična žicanja glasova. Ukratko, previše toga zavisi od ovih glasova na internetu, a manje od mog tamošnjeg nastupa uživo! U ovom drugom sebe, vrlo neskromno, ali iskreno, vidim među pet najboljih!

Polufinalni nastup pred žirijem i publikom održat će se u Hesinkiju 5. prosinca, a pet najuspješnijih se onda sele u Laponiju, u ski-centar Levi, u neposrednoj blizini Polarnog kruga! Tu će 8.12., pred VIP publikom i kamerama, svojim nastupima izboriti za što bolji video, koji će zatim u 24-satnom internetskom glasovanju odlučiti ovogodišnjeg pobjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 00:52