NAPETA ZAVRŠNICA

Tko će pobijediti? Glasajte za finaliste najveće medijske nagrade Zlatni studio!

Konkurencija u svih 19 kategorija doista je jaka - predstavljamo vam finaliste najveće medijske nagrade u zemlji

Dodjela nagrade Zlatni studio

 Ronald Gorsic/Cropix

U završnici za finale za najveću medijsku nagradu Zlatni Studio, napetost među natjecateljima raste, a konkurencija u svih 19 kategorija doista je jaka. Nominirani s nestrpljenjem iščekuju rezultate kako bi se vidjelo kome su čitatelji preko portala jutarnji.hr i kupona u Studiju bili skloniji i koga su progurali u drugi krug.

Glasajte za pobjednika u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Prvi krug glasanja je zaključen i izbrojeno je rekordnih 349.154 glasova, no u sljedeća četiri tjedna očekujemo rasplet, kako bismo 4. veljače doznali tko su ovogodišnji laureati. U finale ulaze nominirani koji imaju najviše glasova publike nakon online glasanja i kupona iz tjednika Studio, zbrojem postotnog udjela broja glasova na kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih na portalu jutarnji.hr.

Drugi krug počinje 7. siječnja, u kojem predstavljamo finaliste najveće medijske nagrade u zemlji, i u kojem možete glasati za svoje favorite. Publika bira pobjednika između troje kandidata i glasovi se zbrajaju na isti način kao i u prvom krugu. Kuponi u drugom krugu bit će objavljeni 7., 14. i 21. siječnja u Studiju, a glasanje će biti moguće na portalu jutarnji.hr.

Nakon tih datuma slijedi slatki dio posla - prebrojavanje glasova koji će otkriti samo jednoga pobjednika u pet kategorija - za televiziju, glazbu, film, kazalište i radio.

Večer pobjednika, odnosno dodjele nagrada, tradicionalno će se održati 4. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije u studiju "Anton Marti". I ove godine priprema se poseban program s glazbenim iznenađenjima, koji će kulminirati otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata najveće medijske nagrade u zemlji.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:16