ZNAKOVITA OBJAVA

Nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju bebu, oglasila se i Danijela: ‘Kakav bi to svijet bio...‘

Danijela Martinović također je podsjetila svoje obožavatelje da je odlučila svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu

Danijela Martinović

 Ronald Gorsic/Cropix

Nakon što je objavljeno da Petar Grašo i Hana Huljić čekaju dijete te planiraju vjenčanje, mnogi su se zapitali kako se drži pjevačica Danijela Martinović, bivša Grašina ljubav s kojom je proveo 24 godine.

No, Danijela je ostala dostojanstvena i ne obazire se na nove ljubavne pothvate svog bivšeg, barem ako je suditi prema njezinim profilima na društvenim mrežama, već dijeli znakovite poruke.

"Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori...", ulomak je Danijeline knjige koji je podijelila na svom Instagram storyju.

image

Danijela Martinović

Instagram

Također je podsjetila svoje pratitelje da je odlučila svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu, a otkrila je i da joj pokloni i dalje pristižu.

"Kada me pitaju koliko imam godina, odgovaram: 'Ne znam'. Još uvijek brojim zvijezde. 15.7. donijela sam odluku da ću cijelu godinu slaviti svoj rođendan, a moji prijatelji shvatili su moju odluku ozbiljno", napisala je Danijela uz posljednju objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:46