NE IDE U BERLIN?

Nakon problema s koljenom Kolinda razveselila pratitelje svojom objavom: ‘Natrag na posao‘

Grabar-Kitarović u Budimpešti je prisustvovala Olympic Qualifier Seriesu i proslavi Olimpijskog dana

Kolinda Grabar Kitarović

 Instagram

Bliže se Olimpijske igre u Parizu na što je svojom objavom usred nogometne euforije podsjetila i bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

"Pozdrav svima iz Budimpešte s Olympic Qualifier Series i proslave Olimpijskog dana. Natrag na poslu…", napisala je Grabar-Kitarović na svom službenom Instagram profilu kojeg prati 317 tisuća ljudi. Članica Međunarodnog olimpijskog odbora još od 2020., u tom postu objavila je i niz atraktivnih fotografija, točnije akrobacija s biciklima i skateboardima.

Uz pohvale za njezin angažman, uslijedili su kao i uvijek komplimenti, ali i zazivanje njezinih obožavatelja da se opet kandidira za predsjednicu.

"Reklama za Olympics je odlična, hoćeš li ići na svečano otvaranje u Pariz 26. srpnja? Kolinda 2024.! Ajmo za još jedan mandat za Predsjednicu Republike.", napisao je tako jedan od Instagram pratitelja bivše predsjednice.

Naime, nedavno se proširila vijest da Kolinda ima problema s koljenom. Potom je te navode komentirala u objavi na društvenim mrežama.

"Hvala svima vama koji mi se ovih dana javljate zabrinuti za moje zdravlje potaknuti našim dragim medijima. Živa sam, dobro sam. Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru", napisala je nakon što je mnogima bilo čudno što nije došla podržati Vatrene na Europsko prvenstvo u Njemačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 23:19