POP UP EVENT

Nakon Londona, Berlina, Milana i Zuricha - Zagreb dobiva svoj prvi ozbiljni Festival tenisica i streetwear kulture

Festival počinje točno u podne, u nedjelju 11. prosinca u zagrebačkom Petom Kupeu

Zagreb Drip Day

 Promo

Neki od najtraženijih i teško dostupnih modela tenisica, najbolji hrvatski streetwear brendovi, rijetki vintage odjevni predmeti iz Berlina, LA-a i San Francisca, te DJ program očekuju vas na ZAGREB DRIP DAY-u, specijalnom cjelodnevnom pop up eventu koji organiziraju Petar Radojčić - Bizzo i Mak Gojnić, dvojica "sneaker" entuzijasta i zaljubljenika u Sneaker i Streetwear kulturu, ali i profesionalaca s dugogodišnjim stažom i iskustvom u organizaciji festivala i evenata, te poznavanju ovog globalnog modnog fenomena.

Osim što će posjetitelji imati priliku vidjeti i kupiti inače teško dostupne, rijetke i tražene modele tenisica koje će predstaviti reselleri iz Hrvatske i drugih zemalja, event će okupiti najbolje hrvatske streetwear brendove.

Razlog više za dolazak je glazbeni program VIBE ZONE koji se nastavlja iza samog eventa na koji uz resident DJ-e koje čine Bizzo i Phat Phillie, a kao poseban VIP gost stiže Edson Sabajo, osnivač i tvorac svjetski poznatog amsterdamskog streetwear brenda PATTA.

image

Edson Sabajo

Promo

Sabajo je etablirao svoj status nagrađivanim i slavljenim suradnjama s najvećim sportskim i modnim tvrtkama današnjica kao Nike, Converse, Carhartt, Diadora, Kangol i Stussy. Svoju karijeru započeo je kao vrlo traženi hip-hop DJ po amsterdamskim klubovima i jedan je od osnivača te scene u Nizozemskoj, pa je za Zagreb pripremio poseban DJ set, isključivo s vinila iz svoje kolekcije, koje donosi sa sobom za ovu priliku.

ZAGREB DRIP DAY zamišljen je kao mjesto okupljanja i druženja posjetitelja i profesionalaca, ali i event koji će omogućiti da svako uživo vidi ili kupi tenisice koje su mu zbog globalne potražnje teško ili nikako dostupne bez čekanja u dugim redovima ili često neuspješnim prijavama na rafflove.

Posjetitelji će također imati priliku vidjeti neke od najpoznatijih modela tenisica koje će biti izložene u sklopu eventa, osobno upoznati neke od najvećih kolekcionara, vlasnike kultnih brendova, ali i dizajnere najboljih hrvatskih streetwear proizvođača koji će predstaviti svoje kolekcije u sklopu događaja.

DRIP DAY će tako biti dijelom i izložbena galerija, mjesto za mingle i pop-up shopping zona koji će mnogi iskoristiti da počaste sebe ili druge s poklonima.

Cijeli event prati i muzički program jer će se tijekom dana za DJ pultom izmjenjivati osam hrvatskih DJ-a.

Organizatori napominju kako je ovaj "prvi, manji, ali snažan" pop up ujedno i najavni event za veliki DRIP DAY modno-glazbeni festival koji će se održati u lipnju 2023.

ZAGREB DRIP DAY počinje točno u podne, u nedjelju 11.12. u zagrebačkom Petom Kupeu, destinaciji gdje se isprepliću glazba, umjetnost i edukativni sadržaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:46