STIŽE ČOLA

Nakon četiri godine neke od najvećih ljubavnih pjesama orit će se Arenom Zagreb: Vraća se regionalna zvijezda!

Arena Zagreb će, specijalno za ovu prigodu, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima

Zdravko Čolić

 Indir Merdanović za Stars & More

Regionalna pjevačka zvijezda, Zdravko Čolić, 26. prosinca vraća se pred zagrebačku publiku, na isto ono mjesto gdje su se prije četiri godine, nakon spektakularnog trosatnog koncerta, i rastali - Arenu Zagreb. Ovoga puta, sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika, sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Bit će to prilika da Zagrepčani uživaju u posebno odabranom repertoaru i još posebnijim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

image

Zdravko Čolić

Indir Merdanović za Stars & More

Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput ‘Ti si mi u krvi‘, ‘Produži dalje", ‘Gori vatra‘, ‘Ljubav je samo riječ‘, ‘Noć mi te duguje‘ te ‘Svadbarskim sokakom‘, u jednoj posve novoj emociji koju će začiniti simfonijski orkestar, Zagrepčani i njihovi gosti polako će ispratiti ovu godinu, na nesumnjivo najtraženijem novogodišnjem koncertu.

image

Zdravko Čolić

Indir Merdanović za Stars & More

Tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu, ali se tek od nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar. S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će, specijalno za ovu prigodu, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve generacije koje obožavaju ovog glazbenog velikana, da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme, putem Eventim stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2023 17:10