PEDRO SOLTZ

Najzgodniji hrvatski zet zapalio internet fotografijom isklesanog torza: Oglasila se čak i punica!

Brazilski maneken i ovogodišnji pobijednik ‘Plesa sa zvijezdama‘ pohvalio se svojim mišićavim tijelom na društvenim mrežama

Pedro Soltz

 Instagram

Pedro Soltz trenutno ljetuje na otoku Pašmanu, a fotografija na kojoj se priprema skočiti u bazen oduševila je brojne obožavateljice.

Na fotografiji Pedro stoji uz rub bazena u kratkim hlačicama, no obožavateljice su se zagledale u njegov isklesani torzo.

"Kako si ti zgodan", "Koje tijelo", "Savršen", glasili su neki od komentara.

Među ostalima, bio je tu i komentar njegove supruge, manekenke Iris Cekuš, koja je jednostavno zalijepila emoji vatre, a također i njezine majke Milice Cekuš, koja mu je ostavila u komentaru emojije srca i pljeska.

Pedro, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, odnio je pobjedu s partnericom Valentinom Walme u ovogodišnjem izdanju showa 'Ples sa zvijezdama'. Pobjedu je proslavio organiziravši zabavu za svoju obitelj i natjecatelje iz showa.

- Došao sam malo k sebi da mogu pričati, to je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, ja nisam mogao pričati. Bilo mi je neugodno, ignorirao sam (voditeljicu) Maju, rekao je nedavno Brazilac za In Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:31