OSTALA NA NULI

Najgori nastup lovkinje Morane, zaprepašten ostao i Joško Lokas: ‘Ovo se u Potjeri još nikad nije dogodilo...‘

Debitantska ekipa, Sonja, Marin i Siniša, osvojila je 9.000 eura...

Morana Zibar

 Screenshot/hrt/

"Mislim da ovo dosad nismo vidjeli", rekao je začuđeno voditelj Joško Lokas u sinoćnjoj Potjeri, kada je vidio da je na semaforu ostalo 40 sekundi, a lovkinja Morana Zibar nije se pomaknula s nule. Lovkinja je imala sedam netočnih odgovora pa je debitantska ekipa, Sonja, Marin i Siniša, osvojila 9.000 eura.

image

Morana Zibar

Tomislav Kristo/Cropix

Natjecatelji su na početnih 12 koraka prednosti uspjeli nadodati još dva jer su znali odgovore na pitanja koje nije znala Zibar. Lovkinja je umjesto odgovora "Afrika" rekla da Dino Dvornik spominje ružno pače i labuda u pjesmi "Jače manijače".

Natjecatelji su znali da je Messina grad koji je uništen u potresu 1908. na Siciliji, ali Zibar je mislila da je riječ o Cataniji. Nije znala ni tko je glavna glumica u filmu "Plavuša s Harvarda", ali je zato trojka znala da je riječ o Reese Witherspoon.

Pitanja, kao što su na kojoj je temperaturnoj ljestvici vrelište vode na 212 stupnjeva, kojoj državi pripada poluotok Kola između Bijelog i Barentsovog mora, kako je po engleskom kralju nazvano doba od smrti kraljice Viktorije do početka prvog svjetskog rata te kojoj je fizikalnoj jedinici jakosti veće oznaka dpt, izazvala su joj probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 22:01