SUZANA MANČIĆ

Najfatalnija loto djevojka u rijetko viđenom izdanju oduševila fanove: ‘Sasvim druga osoba...‘

‘Važan je duh, važno je da se u glavi osjećaš kao klinka, kad je tako, nitko ti neće brojiti bore na licu‘, smatra uživajući u Grčkoj
Suzana Mančić
 Matija Kokovic/presnimka

Jedna od najljepših žena bivše države te najpopularnija loto djevojaka na ovim prostorima, legendarna Suzana Mančić, pokazala je kako i u svojoj 64. godini još uvijek jako dobro izgleda.

image
Matija Kokovic/presnimka

'Važan je duh, važno je da se u glavi osjećaš kao klinka, kad je tako, nitko ti neće brojiti bore na licu', smatra Suzana koja je na Instagramu objavila fotografiju nastalu u Grčkoj na kojoj pozira u prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a s njom je na fotografiji i njena sestra.

image
Suzana Mančić i sestra Verica
Instagram

- Jutarnja kava s mojom sestrom Vericom. Je vrućina, ali priči i smijehu nikad kraja - napisala je uz fotografiju Suzana, danas voditeljica i spisateljica, majka dvoje djece i jednog šašavog psa, kako se sama opisuje na društvenim mrežama, i bacila brojne obožavatelje u trans.

image
Matija Kokovic/presnimka

- Divni ste, ljubim vas - napisao joj je jedan.

- Bez šminke ste sasvim druga osoba - smatra drugi obožavatelj.

image
Sandra Simunovic/Cropix

Suzana se svima zahvalila i otkrila da će cijelo ljeto provesti u Grčkoj, zemlji gdje živi njen suprug, grčki bankar Simeon Ocomokos, za kojeg se 2018. godine udala, nakon 17 godina veze.

Supružnici ne žive pod istim krovom, odnosno svoj brak održavaju na relaciji Srbija-Grčka.

Inače Simica, kako Suzana od milja tepa suprugu, već par godina je jedina osoba koja smiije vidjeti njene fotografije u kupaćem kostimu.

image
Boris Kovacev/Cropix

- Kad sam napunila 60 godina, napravila sam listu želja i zabrana. Jedna od tih zabrana je da se više ne slikam u kupaćem kostimu, jer sve ima svoje vrijeme. Naprosto se više ne želim pokazivati. Meni je dosta golotinje. Evo vam mlade djevojke, pa neka se one slikaju - kazala je Suzana prije par godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:10