GOLEMI INTERES

Na kladionicama je ove godine golemi interes za Doru. Evo tko zasad najbolje stoji...

U manje od 24 sata otkad su pušteni isječci skladbi koje se natječu na ‘Dori‘, ukupno već imaju već pola milijuna pregleda
Albina Grčić, Mia Negovetić, Nina Kraljić
 Mislav Zabarovic/Universal, Matija Djanjesic/Cropix, Niksa Stipanicev/Cropix (kolaž)

Favorit na kladionici Cro Beta Hrvatske lutrije na kojoj se svi koji to žele ove godine prvi put mogu kladiti na pobjednika "Dore" zasad je Nina Kraljić s omjerom 1 prema 4. Slijedi je Mia Negovetić (1 prema 5), pa Albina (1 prema 6), Filip Rudan (1 prema 8), Cambi (1 prema 9), Tony i Kiki (1 prema 12), te Bernarda (1 prema 13). Nagli pad počinje s ToMom (1 prema 35), a završava s Brigitom Vuco (1 prema 80).

Povijest nas uči da stanje na kladionicama ne mora puno značiti, a baš pjesmom Brigite Vuco oduševljeni su španjolski ljubitelji Eurosonga koji smatraju da bi najbolje bilo da našu zemlju u svibnju u Rotterdamu predstavlja upravo Vucina kći s pjesmom "Noći pijane".

Interes publike za "Doru", kako strane tako i domaće, ove godine je ogroman.

- Nije prošlo ni 24 sata otkad smo pustili isječke skladbi koje se natječu na 'Dori', a oni ukupno imaju već pola milijuna pregleda. Nema tko od naših medija nije prenio, kao i svi youtuberi koji prate Eurosong u Hrvatskoj, ali i po cijelom svijetu. Dan nakon izlaska isječaka imali smo tri pjesme odnosno izvođačice s 'Dore' u trendingu u Hrvatskoj na YouTubeu: Ninu Kraljić, Albinu i Miju Negovetić. U utorak su pak dvije pjesme u trendingu i to jako visoko: Nina Kraljic je #3, a Albina #13. - zadovoljno govori Uršula Tolj, urednica "Dore".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:45