KRENULA DALJE

Na društvenim mrežama osvanuo profil Tine Katanić: ‘Gdje je danas Tina? Uživa u životu‘

Bivša manekenka i Loto djevojka dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je nedavno prvi put progovorila o skandalu

Tina Katanić

 Instagram/Tina Katanić

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je Tina Katanić u opisu fotografije na kojoj pozira s osmijehom od uha do uha, a koja je osvanula na Instagram profilu koji nosi njezino ime.

Bivša manekenka i Loto djevojka dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je nedavno prvi put progovorila za medije i postala aktivnija na društvenim mrežama.

Za Story je nedavno progovorila o skandalu zbog kojeg se povukla iz javnosti.

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenoga djela i teške povrede privatnosti. Već kad imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će mnogi ovo sigurno pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistoga povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela.

U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu", rekla je Tina za Story.

Ustvrdila je i kako su joj najveća podrška bili roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 12:44