GLAZBENA NADA

Mladi Mostarac pokorio je klubove po Hrvatskoj, žene plaču kad ga slušaju, kažu da je novi Čolić

Adi Šoše je diplomirani inženjer građevine i trenutačno je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji

Adi Šoše

 /Instagram

Za Adija Šošu kažu da je "novi Čolić" i "novi Toše". Djevojke i žene doslovce vrište i plaču kad izađe na scenu, znaju sve njegove pjesme. A novi hit "Najljepši cvijet", koji je premijerno predstavio na Melodijama Jadrana, obara sve rekorde, piše Slobodna Dalmacija.

Osim tog hita, iznimno mu je popularna i pjesma "Pusto ostrvo".

Taj 29-godišnjak iz Mostara pokorio je klubove po Hrvatskoj, videa s njegovih nastupa dijele se na FB-u, ima i suza nakon što ovaj mladić pusti glas.

image

Adi Šoše

Youtube

Nastupao je u showu "Zvezde Granda" i potom u emisji HRT-a "A strana".

Adi Šoše je diplomirani inženjer građevine i trenutačno je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji. Sve klubove u koje dođe - rasproda.

Uzor mu je pokojni Toše Proeski. Prije više od tri godine pojavio se u HRT-ovoj "A strani" i pjesmom "Kuća puna naroda", koju izvodi Zdravko Čolić, a napisao ju je Gibonni, oduševio hrvatsku publiku.

Zanimljivo, ta je pjesma u njegovoj izvedbi više puta pogledana na YouTube nego original Zdravka Čolića!

Mnogi su se tada pitali tko je talentirani mladić koji je svojom izvedbom ostavio bez teksta Amiru Medunjanin i Aljošu Šerića, koji su njegov nastup uživo pratili iz HRT-ova studija.

I sam Gibonni mu je, mediji su pisali, rekao da je jedan od najboljih vokala u protekla dva desetljeća.

- Od samih početaka okruženi ste sjajnim timom suradnika, među kojima je i Amil Lojo, hrvatskoj publici poznat kao autor nekih od najvećih hitova pokojnog Massima i Tonyja Cetinskog. Kako je došlo do vaše suradnje i garantira li izbor pravih suradnika uspjeh - pitala ga je novinarka "Večernjeg".

image

Adi Šoše

/Instagram

- Do suradnje s Lojom je došlo tako što je on naletio slučajno na neku moju snimku. Pohvalio me, no službeno smo se upoznati tek nakon nekih pola godine, tad smo dogovorili snimanje covera u njegovu studiju. Snimili smo cover za pjesmu "Dobro te znam" koja je u to vrijeme bila potpuno anonimna.

Već tijekom snimanja, prije nego je uopće i izašla, osjetili smo da će ta pjesma jako lijepo proći kod publike, što se na kraju i dogodilo, ali isto tako i da imamo neku kemiju u studiju i da bi ta suradnja mogla biti plodonosna ako je nastavimo. Odmah isti dan dogovorili smo snimanje triju novih covera, pa poslije još triju jer su svi prolazili fenomenalno kod publike.

Nakon otprilike četrnaest jako uspješnih covera odlučili smo zajedno krenuti u izgradnju solo karijere koja, da kucnem u drvo, ide jako lijepo. Što se tiče garancije uspjeha, to nema nitko. Moje je samo da radim, budem uporan i nadam se najboljem. Jako je bitno da te tri stavke budu aktivne uvijek jer čak i ako ne uspijem, barem neću žaliti da nisam pokušao i dao sve od sebe. Najgore je ostarjeti i poslije svega pitati se zbog čega nisam dao više od sebe - kaže Adi Šoše, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:11