LIVE SESSION

Mladi glazbenik okupio Jelenu Radan, TBF, Nikšu Bratoša i druge: Poslušajte kako zvuče

Matej Milošev, svojim je violončelom obogatio zvuk brojnih glazbenika kod nas, a sada ima svoje debitantsko izdanje

Matej Milošev

 Nika Mokos/

Matej Milošev svojim je violončelom obogatio zvuk brojnih glazbenika kod nas, a svoje je debitantsko izdanje, koje naziva ‘šmek popom’, ‘U prolazu’ predstavio 2021. godine. Upravo taj album predstavio je Miloševa kao autora i skladatelja pop glazbe, a produkciju albuma potpisuju Tomislav Franjo Šušak i Jere Šešelja.

Album prvijenac na kojem su vokalne dionice obogatili, između ostalih, i Jelena Radan, TBF, Tonka i Aljoša iz Pavela, Dunja Ercegović, Petar Beluhan, Luce i drugi, sada nam donosi odabir pjesama na Live Session EP-u koje donosi ukupno pet glazbenih brojeva snimljenih uživo u klubu Kazalište Komedija.

Od samog početka ovog projekta, govori Matej Milošev, razmišljao je o tome kako će jednog dana izdanje zaživjeti uživo, samo je bilo pitanje vremena i načina na koji će to napraviti.

‘’Dugo mi je trebalo da se pokrenem, ali kad se cijela priča konačno počela slagati - jako je brzo sve sjelo na svoje mjesto. Skupili smo fantastičan bend, našli prostor i pozvali puno divnih gostiju i prijatelja - i mali milijun poziva, dogovora i proba kasnije ušli smo unutra i u jedan dugi dan snimili sve ovo što vidite i čujete. Svi smo dali sve od sebe, od benda i gostiju do ekipe iza kamera. I stvarno mislim da se to osjeti, vidi i čuje. Imamo odličnu i posebnu stvar iza sebe, na koju možemo biti ponosni - srce mi je puno i veliko kao kuća. Sve vas volim, pogledajte što smo napravili zajedno", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 01:12