‘BEZ FILTERA‘

Mlada pjevačica otvorila dušu i progovorila o gubitku oca i strica: ‘Još nisam dovoljno došla sebi nakon svega toga‘

Antonia Dora Pleško pokrenula je podcast u kojem se dotiče tema kao što su napad panike, gubitak voljene osobe te vršnjačko nasilje

Antonia Dora Pleško

 Tom Dubravec/Cropix

Antonia Dora Pleško, pjevačica koja se već kao mala proslavila u showu "Supertalent", pokrenula je vlastiti podcast naziva "Bez filtera". Teme o kojima govori su situacije koju su bile napoznanica u njezinu životu, kao na primjer napadi panike, gubitak voljene osobe i vršnjačko nasilje, donio je In Magazin Nove TV.

Najteže joj je bilo pričati o gubitku voljene osobe s obzirom na to da je izgubila oca i strica za koje je bila jako vezana, a iz prve je ruke mogla govoriti o vršnjačkom nasilju jer se susrela s tim od rane dobi kada je bila izložena medijima.

"Smatram da ja još nisam dovoljno došla sebi nakon svega toga. Nekako sam predobro to prihvatila, skoncentrirala sam se na skroz druge stvari – sprovode, hoće li biti svi tatini prijatelji. Cijela sam bila u toj organizaciji da sam zaboravila tugovati. I to mi je došlo na naplatu koji mjesec nakon kad sam bila u Meksiku. Uspjela sam i to preživjeti, tu sam gdje jesam, fale mi, ali moj život ide dalje. Oni su tu sa mnom, oni su moji anđeli čuvari", ističe Antonia.

"Toliko sam htjela pričati o svemu što me u životu mučilo i što sam prošla, ali i dati savjete kroz svoje situacije", rekla je Pleško koja se za audio formu odlučila iz razloga što ne želi biti fokusirana na kameru.

"Iskreno, ja sam tu bez šminke u tuti na kauču ili gdje bilo i pričam iz srca kao što bih da je netko pored mene", objasnila je pjevačica. Pleško voli naglasiti da govori iz vlastitog iskustva, nije psiholog te ne savjetuje svoje slušatelje.

Pjevačica je ne tako davno na Hvaru proslavila svoj 25. rođendan, za koji si je poželjela zdravlje, sreću, mir, ljubav, dobre i kvalitetne pjesme te super suradnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 21:06