DEČKI IZ RIŠPETA:

‘Mišu za premijera, Grdovića za ministra zdravstva s najviše iskustva, a Jolu za financije jer je iz Zagvozda, blizu Imotskom‘

Pero Kozomara i Ivo Amulić otkrili su što to Rišpet uskoro priprema u Ciboni, prisjetili se anegdota s nastupa...

Mladen Grdović, Mišo Kovač i Jole

 Cropix/

Dalmatinski slavuji - kako ih od milja publika zove bili su gosti Special Happy Show-a. Pero Kozomara i Ivo Amulić slušateljima su otkrili što to Rišpet uskoro priprema u Ciboni, prisjetili se anegdota s nastupa, ali i tko je glavni odgovorni među dečkima. Pojasnili su i zašto su iz imena izbacili riječ ‘klapa’, a da se njih pita - Mate Mišo Kovač bi bio premijer.

Vole ih sve generacije, na koncertima publici jamče dobru zabavu, u protivnome vraćaju novac za karte – našalili su se Rišpetovci koji 21. listopada pripremaju veliki koncert u Ciboni.

Sigurno će biti odlično, veselimo se, kod nas na nastupima je uvijek zabavno i zanimljivo. Evo prošli tjedan smo nastupali u okolici Osijeka, žena iz publike, Ivina obožavateljica je vikala – Ivo, Ivo, Ivo, toliko je bila uporna da smo mi zastali, a ona je onda naručila pjesmu koja uopće nije naša, prisjetio se Pero Kozomara - ‘capo di tutti capi‘ kako ga je prozvao Ivo Amulić.

- Pero pomno prati brojke prodanih karata svaki dan više puta, ja sam opušteniji i fokusiran sam na pjevanje. U Ciboni ćemo izvesti pjesme koje zagrebačka publika još nije imala priliku čuti – otkrio je frontmen Amulić.

image

Ivo Amulić i Pero Kozomara

Happy Fm/

Slušateljima Happy FM-a su pojasnili i zašto su ispred imena Rišpet, što zapravo znači ponos, izbacili riječ ‘klapa’.

- Samo iz praktičnih razloga. Mi smo zapravo pop, dalmatinski pop, moderni, s tim klapa u imenu se svrstavamo u određeni ‘folder’ koji je namijenjen isključivo klapskom pjevanju, što glazbenim urednicima znači puno - objasnio je Amulić, dok je Kozomara dodao: - Promjena je tek kozmetička, sve drugo je ostalo isto. Dobra smo ekipa, ja ću ti reći iskreno, ima sigurno u Splitu neki bolji bas, bolji prvi tenor, međutim naši su najbolji ljudi, karakterno najbolje osobe, fenomenalne osobe i 13 godina zato i opstajemo zajedno.

Ekipa Happy FM-a dečkima je zadala izazov da poslože Vladu iz redova hrvatskih glazbenika.

- Mate Mišo Kovač bi bio premijer jer ga svi slušaju kada samo digne ruke, Mladen Grdović ministar zdravstva jer ima najviše iskustva sa stanjima zbog kojih završiš u bolnici, dok bi Miroslav Škoro bio ministar poljoprivrede, jer je Slavonac i već ima iskustva. Turizam bi zapao Gibu jer je on internacionale, a Goran Karan bi bio ministar vanjskih poslova. O financijama bi brinuo Jole jer je iz Zagvozda, što je blizu Imotskom – nadopunjavali su se Rišpetovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:03