STUDENTICA IZ KRAPINE

Miss Universe Arijana Podgajski: Mislila sam da me na izbor neće ni zvati jer sam preniska

Objasnili su mi da za misicu nisu važne proporcije već osobnost, rekla je buduća ekonomistica koja se priprema za svjetski izbor

Arijana Podgajski

 Vedran Peteh/Cropix/Cropix

Miss Universe Hrvatska, najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, održao se prije mjesec dana u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a pobjeda koju je odnijela Arijana Podgajski u potpunosti je promijenila njen život.

image

Arijana Podgajski

- Kada mi je stigao poziv za casting na izbor Miss Universe Hrvatske bila sam presretna što su me pozvali jer sam mislila da me zbog mojih 170 cm visine neće ni zvati, no kasnije su nam na pripremama objasnili da se Miss Universe ne bira na temelju tjelesnih proporcija, već je važnija osobnost,objašnjava 19-godišnja Arijana.

image

Arijana Podgajski i Duško Vuković

Pobjedom na Miss Universe Hrvatska ova studentica ekonomije iz Krapine dobila je i vrijednu nagradu, stipendiju za studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu gdje će nastaviti studirati ekonomiju.

Arijana se tome posebno veseli i vjeruje da će iskoristiti i mogućnost odlaska na jedan od 150 partnerskih fakulteta u svijetu.

Godina mandata Miss Universe Hrvatske bit će ispunjena i putovanjima pa je Arijana tako već posjetila BTC u Ljubljani, Italiju gdje je posjetila dugogodišnjeg sponzora izbora dizajnera Gimmija Baldinija u njegovom sjedištu u gradu Riminiju te Milano i Opatiju.

image

Arijana Podgajski i Gimmi Baldinini

- Za duga putovanja uvijek je dobro imati pouzdani auto, a Nova rent-a-car s kojim surađujemo posljednje tri godine nikada nas nije iznevjerio na čemu smo im neizmjerno zahvalni i nadamo se da će se ta suradnja i idućih 20 godina, baš kao i s Baldinijem, rekao je vlasnik licence za Hrvatsku Vladimir Kraljević.

image

Marija Kraljević, Gimmi Baldini, Arijana Podgajski i Vladimir Kraljević

Mogućnost vrhunske promocije uz izbor Miss Universe prepoznala je i Hrvatska turistička zajednica.

- Sudjelovanje na svjetskom izboru Miss Universe velika je promocija Hrvatske. Uz gledanost od preko 500 milijuna u 170 zemalja te višemilijunsku bazu na društvenim mrežama, Hrvatska dobiva vidljivost kakvu je teško izraziti u novcu i drago nam je da je Hrvatska turistička zajednica prepoznala tu mogućnost promocije. Tijekom ljeta snimit ćemo nekoliko kratkih videa s Arijanom na prepoznatljivim lokacijama, što će biti dio njene prezentacije na svjetskom izboru, rekla je direktorica izbora Marija Kraljević.

image

Sanda Sokol, Arijana Podgajski, Ana Grgić Tomić i Marija Kraljević

Arijana se također i nedavno riješila dioptrije u Klinici Svjetlost riješivši tako dugogodišnji problem nošenja leća i naočala kako bi bila još spremnija za svjetski izbor Miss Universe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 10:07