SVE SE RASPALO

Minea izašla na pozornicu u Primoštenu pa prekinula koncert, sad je objasnila što se dogodilo: ‘Ljudi, morali smo...‘

Nakon Primoštena pjevačica će zapjevati u Pločama, zatim na red dolaze Lovreć, Zadar, Sinj. Obožavateljima nudi novi termin

Minea

 Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea ovoga je ljeta vrlo zaposlena, osim televizijskim angažmanom, ljetnom turnejom. Tako je za vikend nastupala u Primoštenu, no koncert je morala prekinuti. O svemu se sada oglasila na svom Instagramu i svojim obožavateljima poručila da se vide uskoro.

- Toliko energije sinoć na jednom mjestu da je nestalo struje u cijelom Primoštenu. Ljudi hvala vam, započeli smo ludo i energično, morali smo prekinuti koncert, ali ja to gledam s pozitivne strane - vidimo se uskoro opet! Javljamo novi termin, a vi uživajte u moru i suncu i dođite mi opet u tolikom broju! Volim vas, poručila je pjevačica.

Minea je podijelila atmosferu s koncerta, ali i fotografiju s voditeljem Sašom Kopljarom. Nakon Primoštena pjevačica će zapjevati u Pločama, zatim na red dolaze, koliko je do sada poznato, Lovreć, Zadar, Sinj, Blatnica, Stankovci, Pag, Ninski Stanovi, Prelog i Markuševec.

Inače, pjevačica je nedavno izbacila novu pjesmu s pobjednikom zadnje sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, Alenom Bičevićem koji je frontmen grupe Joy. Pjesma ‘Daj mi jedan dan‘ do sada ima preko 400 tisuća pregleda na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 19:18