KAKVA ČESTITKA

Mila Horvat raznježila pratitelje na društvenim mrežama posebnom fotografijom: ‘Nadrealno lijepa žena‘

Mila relativno rijetko sudjeluje u društvenim događanjima. No, gdje god se pojavi, uvijek privuče pažnju...

Mila Horvat

 Cropix

Mila Horvat, bivša novinarka i voditeljica, na društvenim je mrežama već nekoliko puta objavljivala fotografije iz djetinjstva i šalila se na svoj račun, recimo kada su pratitelji na grupnim fotografijama pokušavali otkriti koje je dijete na slici ona. Rekla je kako nitko nije pogodio da je ona "sasvim lijevo, koja najviše izgleda kao dečko".

Prije nekoliko dana, uz jednu fotografiju iz svojih dječjih dana, poželjela sve najbolje svojim pratiteljima u 2024. godini.

Uz fotografiju Mila je napisala zanimljiv komentar: "Glamur je lažan, san neprocjenjiv. Sretna 2024!". Naime, fotografija prikazuje malu Milu dok spava snom pravednika. Mnogima se njezina pomalo nostalgična čestitka jako svidjela.

Mila, na čijem sajtu piše da je "TV sportska novinarka, nogometna analitičarka, urednica, voditeljica, PR agent i producentica", nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, Instagram profil otvorila je tek 2020. godine, a relativno rijetko sudjeluje i u društvenim događanjima. No, gdje god se pojavi uvijek privuče pažnju.

Tako je, krajem prosinca 2023. bila voditeljica na 30. Velikom danu hrvatskog sporta, završnoj godišnjoj svečanosti Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) na kojoj su dodijeljene nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i trenerima u godini na izmaku, a uručena su i priznanja zaslužnim sportskim dužnosnicima za životno djelo. Milin outfit - haljinu Matije Vuice, dubokog dekoltea i s prorezom na donjem dijelu, svi su primijetili.

"Vrlo smjelo i izazovno izdanje, ali s debelim pokrićem. Nadrealno zgodna i privlačna žena!" napisala je jedna njezina pratiteljica u komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 14:54