IMA PORUKU ZA NJIH

Mia Dimšić odgovorila svima koji su joj poručili da ‘sredi problem sa zubima‘ i ode stomatologu

Pjevačica je otkrila da se priprema za Eurosong te da će se taj nastup u potpunosti razlikovati od onog s Dore

Mia Dimšić

 Instagram

Mlada pjevačica Mia Dimšić u pripremama je za Eurosong, gdje će predstavljati Hrvatsku s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Za IN Magazin Nove TV otkrila je da će se eurovizijski nastup u potpunosti razlikovati od onog s Dore.

"To je, evo, sad službena vijest, sve radimo ispočetka. Nismo bili odmah sigurni da će to tako biti, to nam je stvorilo malo više posla, ali nema veze, neki aspekt kreativnosti će biti tu. Bit će sve baš drugačije i mislim da će to pjesmi dati jednu novu dimenziju", najavila je Mia.

Otkrila je i kako neće više biti u crnom. "Sigurno će se vidjeti noge. Volim da se noge vide, zašto ne", kaže pjevačica.

Progovorila je i o prozivkama da bi prije Eurosonga trebala posjetiti stomatologa.

"Kad netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi i to želi riješiti, ja nemam ništa protiv toga. Ali ako ti na sebi ne vidiš problem, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama", rekla je Mia za IN Magazin, a dobro se nosi i s lošim prognozama na kladionicama, koje su vezane uz njezin nastup na Eurosongu u Torinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:29