TAMNOPUTA BRINETA

‘Meghan Markle, jesi li to ti?‘ Našu poznatu pjevačicu fanovi zamijenili s vojvotkinjom

Vrlo brzo uslijedili su brojni komplimenti poput "lijepa uvijek", "kraljica", "predivna", ali i jedan posebno zanimljiv...
 Instagram

Da joj je 60 godina tek, glazbenica Alka Vuica pokazala je na svom Instagramu pozirajući bez imalo šminke, ali sa širokim osmijehom na licu.

Vrlo brzo uslijedili su brojni komplimenti poput "lijepa uvijek", "kraljica", "predivna", "tko je lijep, taj je lijep", ali i jedan posebno zanimljiv. Naime, pratitelji su se složili da ovako, bez šmnike, tamnoputa brineta Vuica jako sliči britanskoj vojvotkinji Meghan Markle, supruzi princa Harryja.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pohvalama na Vuicin račun pridružile su se i njezine kolegice sa glazbene scene, pa joj je tako Žanamari Perčić poslala niz emotikona, dok joj je Minea poručila: "Prirodna i najljepša, prekrasna si... Draga, ti si top".

Ova kantautorica britkog jezika tijekom svoje karijere napisala je neke od naljepših ljubavnih pjesama za čitav niz izvođača, a njezin mladoliki izgled i osmijeh vrlo lako bi mogli biti povezani i s novom ljubavi u svom životu.

image



Biljana Gaurina/Cropix

Naime, Alka nije od onih koji svoju privatnost rado dijele s javnošću, no nedavno je otkrila kako je ljubavnu sreću pronašla s glazbenikom Zlatkom Arslanagićem.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:43