ISKRENO O POČECIMA

Matija Cvek o karijeri: ‘Nije sve bilo cvijeće. Dolaze novi brutalni klinci, puno bolji nego što sam ja ikad bio‘

Svoje je obožavatelje zamolio da slušaju ‘otvorenog uma, pozitivno nastrojeni prema svemu što od nečijih misli nastane‘

Matja Cvek

 Niksa Stipanicev/Cropix

"Lagano 11 godina života mora proći da bi danas pričali o albumima i koncertima", počeo je svoju objavu na Instagramu Matija Cvek. Pjevač je podijelio fotografiju iz mladih dana uz priču o svojoj karijeri i njegovom glazbenom putu.

"Nije sve bilo cvijeće, ali cmoljim kroz slike i sve te godine i opet mogu zaključiti da sam se nauživao i upio sve što sam mogao. Ne bih promijenio jedan dan", napisao je pa dodao da dolaze novi "klinci". "Dolaze novi brutalni klinci, puno bolji nego kaj sam ja ikad bio. Volio bih da im trend bude sklon, pjevački i kvalitetan pa da sjaje kako treba i da se skupimo svi na nekom ozbiljnom sviračkom festivalu i razbijemo pred ljudima koji vole pjevače, entuzijaste i muzikante", stoji u Cvekovoj objavi.

image

Matija Cvek

Zeljko Puhovski/Cropix

Zatim se osvrnuo na koncert kolege Tome jer, kako je napisao, pop glazba je dobila ozbiljnog izvođača i autora. "Baljezgam, a nitko me ništa nije pitao - znam, ali baš me briga, veseli me jer mi se čini da će biti zanimljivo narednih godina", objasnio je pjevač. Svoje je obožavatelje zamolio da slušaju "otvorenog uma, pozitivno nastrojeni prema svemu što od nečijih misli nastane" te da izvođače hvale ili vrijeđaju kada ih dožive uživo.

Objava se svidjela Ivi Lorens, Manueli Švorcan, Slađani Gržinić, Neri Stipičević, Marijani Batinić i drugima. "Ma ti si baš gospodin", komentirala mu je Batinić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 09:28