TJEŠILE JEDNA DRUGU

Massimova kći Mirna i supruga Eni jedva su suzdržavale suze tijekom emotivne komemoracije

Posljednji ispraćaj glazbenog velikana bit će u utorak, 3. siječnja, u 11 sati na Gradskom groblju u Zadru

Eni Kondić

 Goran Mehkek/CROPIX

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu održana je komemoracija za preminulu glazbenu legendu Massima Savića koji je ovaj svijet napustio nakon kratke, ali teške bolesti.

image
Goran Mehkek/CROPIX

Uz brojne hrvatske glazbenike, kolege s estrade i prijatelje, na Massimovu komemoraciju stigle su i njegova supruga Eni Kondić te kći Mirna Savić. Tijekom govora brojnih glazbenika i izvedbi Massimovih najvećih hitova, Eni i Mirna bile su neutješne i nisu mogle sakriti suze.

Posebno je emotivna bila izvedba pjesme "Krug u žitu" kojom su zatvorili komemoraciju. Spomenutu pjesmu započeo je bend, a nakon njihove izvedbe putem videozida pjesma se nastavila, ali uz Massimov vokal s njegovog posljednjeg nastupa u zagrebačkoj Areni. Cijelu komemoraciju Mirna je tješila svoju majku, okruženu toplim i emotivnim porukama te govorima koji su dočaravali kolika je veličina Massimo zapravo i bio.

image
Goran Mehkek/CROPIX

Među ostalima, od legendarnog glazbenika došli su se oprostiti Marija Nemčić, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, Hrvoje Hegedušić, estradne kolege poput Vanne i Marka Tolje, Zorana Predina te Huseina Hasanefendića - Husa, Sanje Doležal i Vladimira Kočiša Zeca, Alke Vuice i brojnih drugih.

Također, u predvorju HNK postavljena je i knjiga sjećanja u koju su se mogli upisati svi koji su to željeli.

image

Eni Kondić

Goran Mehkek/CROPIX

Podsjetimo, posljednji ispraćaj glazbenog velikana bit će u utorak, 3. siječnja, u 11 sati na Gradskom groblju u Zadru. Massimo je preminuo samo mjesec i pol nakon što je u Areni Zagreb održao koncert za koji je rekao da mu je "koncert života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:10