RASKOŠNA PROSLAVA

Marta Fernandes Da Silva s Čiova u Istanbulu proslavila 25. rođendan. U gostima bila i Ivana Vida

Dalmatinka s Čiova se za čileanskog reprezentativca udala 2016. u splitskoj Galeriji Meštrović. Zajedno imaju dva sina
Marta Fernandes Da Silva
 Instagram

Marta Fernandes Da Silva (25), influencerica i supruga nekada najplaćenijeg Dinamovog nogometaša Juniora Fernandesa (33) raskošnom proslavom u Istanbulu obilježila je svoj 25. rođendan.

Na organizaciji slavlja nije se štedjelo, što je vidljivo po fotografijama na Instagramu.

image
Marta Fernandes Da Silva
Instagram

Marta je u zlatnoj haljini sa šljokicama i Yves Saint Laurent štiklama pozirala ispred stotine balona i s tortom na nekoliko katova. Pratiteljima se pohvalila i poklonom luksuznog brenda Cartier, no još nije otkrila o kojem komadu nakita je riječ.

image
Marta Fernandes Da Silva
Instagram

Među gostima se našla i Ivana Vida (27), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (31).

image
Marta Fernandes Da Silva s prijateljicama na rođendanu među kojima je i Ivana Vida (druga slijeva)
Instagram

Ivana i Marta u odličnim su odnosima, a trenutno obje žive u Turskoj gdje ih je odveo nogometni put njihovih supružnika. Naime, Fernandes ondje igra za istanbulski Basaksehir, a Vida za Besiktas.

image
Marta Fernandes Da Silva s prijateljicama na rođendanu
Instagram

Marta na Instagramu broji 38 tisuća pratitelja, a sadašnjeg supruga upoznala je upravo putem te društvene mreže. Junior ju je uočio te poslao poruku, a ljubav se brzo rasplamsala te se par nekoliko mjeseci nakon odlučio na zajednički život.

Influencerica redovito objavljuje fotografije s putovanja, a pri izboru odjevnih kombinacija naklonjena je komadima poznatih modnih kuća.

image
Marta Fernandes Da Silva i Junior Fernandes
Instagram

Dalmatinka s Čiova se za čileanskog reprezentativca udala 2016. u splitskoj Galeriji Meštrović. Zajedno imaju dva sina - Adriana i Matea, a nogometaš iz prethodne veze ima sina Benjamina.

Podsjetimo, Marta i njezin suprug su 2018. naišli na niz kritika kada su na krštenje sina Matea poveli psa. Na fotografiji iz crkve koja je tada objavljena na Instagramu pomeranac viri iz Louis Vuitton nosiljke, što je zgrozilo vjernike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 23:13