OD ZMIJE DO TREŠNJE

Marco Cuccurin pozirao gol do pasa, pohvalio se novom tetovažom iza koje stoji važna poruka

Marco Cuccurin ima više tetovaža kojima obilježava važne stvari u životu, a od dvije nove jedna je posvećena ‘Plesu sa zvijezdama‘

Maco Cuccurin

 /Instagram/ Maco Cuccurin

Influencer Marco Cuccurin (22) pohvalio se novim tetovažama na Instagramu i s pratiteljima podijelio što znače. Marko je pozirao bez majice, u plavim trapericama i crnim čarapama.

„Japanska trešnja, podsjetnik da uživaš u životu i iskoristiš svaki dan sretno i zadovoljno”, objasnio je Marko značenje prve od dviju novih tetovaža. Ova tetovaža je na ramenu, a prikazuje grančicu japanske trešnje s pupovima i rascvalim ružičastim cvijećem.

Druga nova tetovaža je iznad zgloba noge i piše: „ča-ča-ča”.

„Ča ča ča, što reći, osim da je Ples sa zvijezdama s gospodičnom Paulom Jeričević divan period koji je vrijedilo obilježiti”, objašnjava Marko značenje druge tetovaže.

Podsjećamo, Marko i njegova plesna mentorica Paula pobjednici su ovogodišnje sezone „Plesa sa zvijezdama”, a trenutno zajedno i ljetuju, pa je očito emisija urodila predivnim prijateljstvom.

„Divota”, „Prekul”, „Pre pre prekrasne su ti tetovaže stoje ti super”, glasili su neki od komentara.

Osim ovih novih tetovaža kojima se pohvalio, na fotografijama se vide i stare Markove tetovaže. Uz "ča-ča-ča" tetovažu vidi se dio tetovaže zmije. Na rebrima i nadlaktici naziru se još dvije tetovaže. Na području srca ima istetoviranu kućicu s crvenim srcem unutra. Pored tetovaže japanske trešnje ispod ključne kosti proteže se tetovaža notnog crtovlja s violinskim ključem i notama, što zasigurno Marku simbolizira ljubav prema glazbi. Naime, ovaj mladi influencer pobjednik je i 11. sezone showa „Zvijezde pjevaju” gdje mu je pjevačka mentorica bila Mia Negovetić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:59