PARTY OUTFIT

Mama influencerica oduševila svojim stajlingom na Ultri: ‘Šta ti kaže svekrva na ovo?‘

Cindy Šoštarić Hadžić partijala je s obitelji na Ultri, a pratitelji nisu mogli ne zamijetiti kako dobro izgleda ova mlada mama

Cindy Šoštarić Hadžić

 Instagram/cindy Šoštarić Hadžić/

Influencerica Cindy Šoštarić Hadžić oduševila je svoje pratitelje na društvenim mrežama modnim kombinacijama koje je nosila na splitski Ultra Europe. Cindy je na Ultri bila sa svojim partnerom, influencerom i poduzetnikom Sandijem Pegom te njegovim bratom Ismaelom Hadžićem i njegovom djevojkom Martinom Filić, također influencerima.

Cindy je podijelila kako je prve noći Ultre partijala u šarenom topu i pripadajućim krakim hlačicama s izrezima sa strane. Uz to je kosu stilizirala u dvije punđe na glavi i nosila je crnu torbicu oko struka, a na videima je očito da se dobro zabavljala. Uz to je nosila velike naočale sa zlatnim odsjajem.

Još jednim kompletom oduševila je na TikToku podijelivši video kako pleše na nastupu DJ-a Martina Garrixa.

„Ovaj trenutak sam čekala cijelu godinu”, oduševljeno je napisala u opisu. Nosila je narančasti komplet dugih hlača s izrezima sa strane i pripadajuće rukave s izrezima. A ispod je nosila šareni badić koji se svojim bojama idealno uklapao u komplet. Kosu je stilizirala u dvije pletenice i nosila zlatni nakit.

@cindysostaric best one ❤️ ovaj trenutak sam čekala cijelu godinu 😍 #highonlife #ultramusicfestival #ultraeurope #martingarrix #fyp @Martin Garrix ♬ original sound - Cindy

„Bravo, mama”, pisali su pratitelji oduševljeni izgledom ove mlade majke. Naime, Cindy s partnerom Sandijem dobila je u rujnu 2022. sina Iana.

„Izgledaš bolje otkad si rodila”, oduševljeni su pratitelji.

"Šta ti kaže svekrva na stajling?" pitali su se neki na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:47