NOVA OBRADA

Ludi život Stjepana Hausera - u stilu Rickyja Martina zavladao plesnim podijem

Violončelist je obradio slavni hit ‘Livin‘ la Vida Loca‘, a uskoro treba potpisati novi ugovor sa Sony Music Masterworksom

Stjepan Hauser

 Menart

Stjepan Hauser obradio je "Livin' la Vida Loca", veliki hit Rickyja Martina, koji će, ako je suditi po prvi reakcijama nakon objave spota, biti novi plesni hit. Tim potezom, kažu u Menartu, Hauser je dao prvi uvid u njegov nadolazeći solo projekt.

Kako sama obrada tako i spot kojeg je režirala Anna Korom, rađeni su u visokoj produkciji kako i dolikuje Hauserovom statusu. Praćen je bubnjevima, brass sekcijom i drugim glazbenicima, a pored toga izazovne plesačice dodatno dižu temperaturu na podiju.

https://youtu.be/xyz8d16kjJU

"Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumjeti. 'Livin' la Vida Loca' je pjesma koja je ostavila trajan utjecaj kao globalno ujedinjujući hit na više generacija. Želim da slušatelji čuju moju novu izvedbu i slave život pjesme, sa svima koji slobodno plešu i pjevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju glazbu. Proslavimo život zajedno", kazao je Hauser.

Ove godine violončelist ponovno treba potpisati ugovor sa Sony Music Masterworksom kojeg u Hrvatskoj zastupa Menart, podižući svoju solo karijeru na nove visine. S novim multi-žanrovskim izdanjem albuma na vidiku, Hauser nastavlja koristiti svoju neodoljivu karizmu i glazbene stilove kako bi stvorio neusporedivo iskustvo za obožavatelje diljem svijeta, ističu u Menartu.

Inače glazbenik je nedavno nastupio u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" u čast svog dragog prijatelja Sir Eltona Johna, na umjetnikov 75. rođendan.

Hauser je inače još na oproštajnoj turneji s 2Cellos, no i ima solo nastupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:55