‘PLES SA ZVIJEZDAMA‘

Lucija Lugomer sve rastužila uspomenama na mamu bez koje je ostala kao mala, Franka joj potrčala u zagrljaj

Tema treće epizode Plesa sa zvijezdama su uspomene, a prvi plesači su rasturili i pokupili dobre ocjene

Lucija Lugomer i Jelena Perić

 Nova Tv/screenshot

Treću epizodu showa "Ples sa zvijezdama" otvorili su Pedro Solz i Valentina Walme, a, s obzirom da su tema ove emisije uspomene, svoju su točku posvetili Pedrovom djedu.

Pedro je, inače, model koji je prije 15 godina u Hrvatsku doselio iz Brazila, a ovom se prilikom prisjetio svojeg sretnog djetinjstva u kojem je na ulici igrao nogomet. Svakako mu je jedna od asocijacija na djetinstvo i njegov djed, koji je također bio sjajan u nogometu, ali i plesu.

"Moj je djed govorio da se pravi muškarac mora hrabro boriti i dobro plesati", rekao je Pedro.

Osvrnuo se i na činjenicu da je u Hrvatskoj počeo život od početka.

"Ne nedostaje mi mjesto, nego ljudi", rekao je.

Pedro i Valentina plesali su tango na "Titanium" Davida Guette i Sije, a primili su dvoje velike ovacije na momente točke u kojima je Pedro bacao Valentinu u zrak.

Pohvalio ih je čak i najstroži član žirija Marko Ciboci, koji je rekao Pedru da se vratio na pravi put, s kojeg je u prošloj epizodi malo skrenuo.

"Valentina, imaš sreću da te on sluša, a ti Pedro da te ona drila", komentirao je žiri.

"Tina, što to radiš Pedru? On je postao plesač", pitala je Franka.

Posebno emotivna je priča iza nastupa Jelene Perić i njezinog Marka. Jelena je posvetila nastup svojoj mami, koja ju je odgajala kao samohrana majka.

Plesali su jazz, a Jelena je bila u prvom planu. Plesali su na Beyonceinu "Who Run the World".

"Moja mama je najsnažnija žena u mojem životu. Pokazala mi je da žena može sve", rekla je Jelena, koja je otkrila kako su ona i mama često gledale "Ples sa zvijezdama" te da joj je mama uvijek govorila da ju vidi u toj emisiji.

"Svašta smo prošle, mama je bila bolesna u mojim tinejdžerskim godinama. Kad sam trebala biti bezbrižna, morala sam misliti o svemu, o našoj egzistenciji i tome hoće li se ona oporaviti", prisjetila se emotivna Jelena.

"Kad ste samohrani roditelj, morate biti stijena", rekla je Jelenina mama Natalija.

Jelena je na kraju nastupa rekla da posvećuje nastup svim ženama.

Lucija Lugomer i Marko Šapina zaplesali su valcer na pjesmu "What a Wonderful World", a i ona je, poput Jelene, posvetila nastup svojoj mami.

"Mama mi je umrla prije 17 godina", rekla je Lucija u emotivnom prilogu, pa nastavila: "Jako sam brzo shvatila da je život krhka stvar".

Lucija je otkrila i da joj se mama bavila baletom te da je svirala harfu i imala vjevericu za kućnog ljubimca.

"Bila je osoba o kojoj s guštom pričaš. Kad sam saznala da sam trudna, izbjegavala sam se sjećati toga, pitati se što bi moja mama učinila. U svojem sinu Leonu vidim jako puno svoje mame", rekla je Lucija, koja je i zaplakala, pa dodala da žali što nije imala prilike upiti još više stvari od svoje majke.

Larisa Lipovac Navojec je rekla da je njihov nastup dokaz da se emocije mogu pokazati neverbalno, pokretom.

Franka je nakon nastupa pohrlila zagrliti Luciju.

"Sigurno je bilo teško ovo otplesati. Ovo je način otpuštanja jedne teške emocije", rekla je Franka.

"Umjetnički aspekt vašeg nastupa je izvanredan. Vidi se da su standardni plesovi tvoja vrsta plesova", rekao je Luciji Marko Ciboci.

Bojana Gregorić i njezin partner Goran, kojem je glumica na jednoj probi bila slomila nos, oduševili su žiri svojom paso doble izvedbom i dobili za sada najveći broj bodova, 35.

Albina Grčić i Mario Ožbolt pripremili su samba nastup koji je evocirao njezin nastup na Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:59