DEVET NOVIH PJESAMA

Lucija iz Punčki kao ŽIVA predstavlja debi album u Tvornici, to će joj biti jedini nastup u Hrvatskoj

Recenzije nekih od najutjecajnijih australskih medija, The AU Review i TripleJ, hvale hipnotičke vokale te kompoziciju i produkciju

ŽIVA 

 Martin Peranovic

ŽIVA, poznatija kao Lucija Ivšić iz benda Punčke, predstavlja album prvijenac u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 29. rujna, a pridružit će joj se DJ-ica Ivna Ji i gosti iznenađenja.

Nakon što se u vrijeme pandemije preselila u Melbourne, Lucija je počela novi projekt ŽIVA kojim se odmiče od dosadašnjeg rada. Rasprodani koncerti u novom australskom domu sjajna su uvertira za jedini nastup u Hrvatskoj, a u Zagrebu će uživo izvesti hvaljeni istoimeni debi "ŽIVA".

Prvijenac broji devet pjesama, od kojih je šest pisano dvojezično, a napisala ih je, snimila i producirala Lucija Ivšić, dok na aranžmanima surađuje s Anjom Tkalec. Pjesme predstavljaju put od osjećajnih trenutaka do coldwavea i industrial EBM zvuka, a prenose slavonske korijene i tradicionalne načine pjevanja.

Album je najavljen singlovima "Power", "Dualism" i "Bad Blood", koji su zavrijedili mjesto na međunarodnom radijskim postajama i streaming servisima. Recenzije nekih od najutjecajnijih australskih medija, The AU Review i TripleJ, hvale hipnotičke vokale te kompoziciju i produkciju, a pozitivno o njemu pišu i hrvatski mediji.

image

ŽIVA

Martin Peranovic

Premijera prvijenca bit će prilika da Lucija Ivšić pokaže novi smjer u glazbi i da joj se na pozornici pridruže gosti iznenađenja. Večer će zatvoriti DJ-ica i producentica Ivna Ji, koja istražuje eksperimentalne i melodične žanrove elektroničke glazbe, izdaje za Brokntoys i 20/20 Vision iz UK-a ili meksičku Aztlan Records te gostuje na festivalima i klupskim večerima diljem Europe.

Ulaznice su 8 eura u pretprodaji te 10 eura na dan koncerta. Dostupne su na Entrio.hr i Eventim.hr te svim prodajnim mjestima Entria i Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:25