TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Luciano Plazibat postao Siniša Vuco, pjevač mu odgovorio: ‘Glas ti je zvučao upravo kao moj, ali u jutarnjim satima‘

U petoj emisiji showa pobjedu odnio Tomislav Marić ToMa koji se transformirao u Dana Reynoldsa

Luciano Plazibat - Vuco

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Tomislav Marić ToMa u ulozi Dana Reynoldsa, glavnog vokala pop-rock benda Imagine Dragons odnio je pobjedu u petoj epizodi showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato". U uskršnjem raspoloženju koje je obilježilo sinoćnje izdanje tog spektakla, ToMa je otpjevao pjesmu "Believer" i pokazao zavidan vokalni raspon, a scenskim nastupom na pozornicu je doveo i pravi boksački ring.

"Nakon Tome Zdravkovića, s ovime si me dokrajčio. Ovo ti je nakon Tome najbolja transformacija i došao si do te energije koju volim kod tebe.", kazala je članica žirija Renata Končić Minea. ToMa je iznos od pobjede donirao organizaciji ‘Društvo Naša djeca Vinkovci.

image

ToMa - Imagine Dragons

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Privatno slušam Imagine Dragons, pa mi je valjda energija bila dobra. Hvala ekipi i žiriju na bodovima i drago mi je da sam konačno jedan od tih koji su mogli donirati, a ovoga puta je nagrada otišla u Vinkovce.", kazao je ToMa.

Marija Kolb u petoj emisiji dobila je zadatak na jedan dan postati Maja Šuput, a u upečatljivom i izazovnom bijelom kompletu rekreirala je njezin nastup na Dori s pjesmom "Čista petica". Kandidat koji trenutno broji najviše pobjeda u ovoj sezoni - Alen Bičević, u velikom stilu vratio se u žensku ulogu i to ne bilo koju. Ovoga puta pripala mu je transformacija u jednu od najvećih ikona pop glazbe - Britney Spears.

image

Alen Bičević - Britney Spears

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Zaista je fascinantno kako ti iz uloge u ulogu ostvaruješ da se čovjek pita gdje je kraj tog tvog talenta. Ja se samo nadam da se ti tom daru koji imaš znaš zahvaliti. Užitak je gledati te na sceni i da tebe nema ovaj show ne bi bio takav kakav jest.", rekao je Enis Bešlagić, dok je Mario Roth dodao da Alen sve što dotakne pretvara u zlato. U 2009. godinu s pjesmom "Fairytale" gledatelje je vratila Mia Negovetić koja se na pozornici pojavila kao eurovizijski pobjednik Alexander Rybak.

image

Mia Negovetić - Alexander Rybak

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

"Fantastično! Sve mi je bilo fascinantno. Imitativno si bila apsolutno na nivou, a glasovno si postigla jednu transformaciju i to je nevjerojatno jer imam osjećaj da možeš otpjevati štogod bi ti željela. Prekrasan nastup.", komentirao je Goran Navojec. Antonia Dora Pleško ponovo se vratila u Split i postala Jelena Rozga što je priznaje, priželjkivala od početka showa. S pjesmom "Bižuterija" osvojila je komplimente žirija.

image

Antonia Dora Pleško - Jelena Rozga

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Pjesmom Siniše Vuce "Tražena si roba u gradu" publiku i žiri zabavio je Luciano Plazibat koji se s dugačkom perikom potpuno uživo u ulogu. Putem videopoziva u emisiju se javio i sam Vuco koji je poručio: "Dragi mladi kolega, glas ti je zvučao upravo kao moj, ali u jutarnjim satima. Pozdravljam emisiju ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ koja je stvarno zabavna i vidi se da je dečko iz mog kraja".

image

Luciano Plazibat - Vuco

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Kao glazbena skupina 5 Seconds of Summer nastupila je pak Antonija Šola otpjevavši "Youngblood", dok je Faris Pinjo dobio zadatak postati Alen Islamović. S kultnom pjesmom grupe Bijelo dugme "Đurđevdan" Faris je podigao publiku na noge koja je s njim zapjevala poznate stihove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:46