‘MORA NIKAD DOSTA‘

Ljeto još nije gotovo, a ove poznate dame svojim izdanjima dodatno dižu temperaturu!

Nives Celzijus, Iva Jerković, Maja Šuput, Hana Hadžiavdagić Tabaković samo su neke od poznatih dama koje i dalje uživaju u odmoru
Nives Celzijus, Hana Hadžiavdagić Tabaković i Iva Jerković
 Instagram

Topli rujan idealan je za uživanje na plaži, pogotovo sada kada se i turistička gužva smanjila. Mnoge poznate dame odlučile su iskoristiti ljeto do kraja, a fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama dodatno dižu temperaturu.

Tako se Nives Celzijus pohvalila fotografijom s broda, a u prvom je planu njezina zanosna stražnjica.

"Mora nikad dosta", napisala je u opisu fotografije, a fanovi joj poručuju: "Tebe nikad dosta."

Bivša manekenka i TV voditeljica Iva Jerković također uživa u morskom odmoru, a na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijom s odmora.

"Vrijedilo je čekat' cijelo ljeto da nam se ukažeš ovakva", poručio joj je prijatelj Neven Ciganović.

Ako netko zna kako se uživa, onda je to pjevačica Maja Šuput. Ona sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u odmoru na Visu.

"Ljeto je gotovo ne onda kad jesen želi, nego kad ja kažem", poručila je i regionalna influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković, koja se pohvalila fotografijom u bijelom kupaćem kostimu. Hana trenutno odmara u Dubrovniku, za kojeg ima samo riječi hvale: "Dubrovnik, od djetinjstva ga pamtim po predivnim restoranima, kafiterijama, hotelima i po famoznom sladoledu... Zauvijek omiljeno mjesto moje mame."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:42