STIŽE I ALBUM

Ljetni hit Natali Dizdar sada ima novo izdanje: Ovaj je remix osvojio eter

Nakon osvojenog Porina, Natali ne planira stisnuti kočnicu te na zadnji dan ljeta stiže i njezin novi album

Natali Dizdar

 Matea Smolčić Senčar/

Natali Dizdar još jednom je oduševila slušatelje i servirala vrući ljetni hit singl "Dobro je sve"! Singl je brzinski osvojio radijski eter i njezinu publiku koja će sigurno uživati i u prvom remixu i službenom lyric videu.

Iza Odd remixa stoji producent FIlip Majdak (Marko Bošnjak, Eni Jurišić...). Također, objavljen je i službeni lyric video koji potpisuje video i grafički dizajner Aleksandar Rapaić. U godini kada je osvojila nagradu Porin za Najbolju žensku vokalnu izvedbu, Natali Dizdar ne planira stisnuti kočnicu te na zadnji dan ljeta stiže i njezin novi album.

- "‘Dobro je sve’ je za mene nekako savršen opis ljeta, a i zahvalan moto za život. Pjesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro se na kraju nije ni našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promijenilo. Na LP-u se inače nalazi na posljednjem mjestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22.9.2024., rekla je Natali.

Pjesma "Dobro je sve" nastavak je suradnje Natali s Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto Morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album "Zadnji dan ljeta" dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osjećaju koje pjesme prenose. Iako se radi o ploči pravih ljetnih hitova - svi oni dolaze s dozom nostalgije i melankolije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osjećaj - zadnjeg dana ljeta.

- Osim što sam uvijek sretna kad neki projekt uspijemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svježinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mjesta tamo negdje s početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi s Rokom i Hrvojem, biti dio njihovog kreativnog kaosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja suradnja." - osvrnula se Natali na novi album i otkrila malu tajnu: - Posebno sam sretna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate - na zadnji dan ljeta, dodala je pjevačica.

Natali očekuje i bogata ljetna turneja koju započinje 22. lipnja u Šibeniku na Tvrđavi Barone, gdje se vraća već 13. srpnja gdje u sklopu projekta "Arsen, čovjek kao ja" na Tvrđavu Mihovil. Već 27. i 28. srpnja Natali i njezin bend dolaze u Crnu Goru, u Portonovi, te u Podgoricu, 3. kolovoza stižu u Posušje, 20. kolovoza u Makarsku, a 31. kolovoza u Poreč.

Autorica odličnih fotografija je poznata fotgrafkinja Matea Smolčić Senčar, a za retro styling Natali Dizdar zadužena je bila stilistica Ana Nikačević. Odličan make up i frizuru osigurao je Primevision salon, a posebno je zahvalila brendu Pupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 10:42