PRVI OBITELJSKI ODMOR

LJETNA IDILA BIVŠEG REPREZETATIVCA I NEKADAŠNJE MISSICE 'Luka voli more, svaki dan se kupamo. Nije nimalo zahtjevna beba. Svi se čude kako je dobar'

 

Naš bivši reprezentativac, danas nogometni menadžer Ognjen Vukojević i njegova supruga, bivša miss Hrvatske Andreja Ćupor uživaju punim plućima u prvom ljetovanju kao roditelji. Sa svojim preslatkim sinčićem Lukom na moru će provesti cijelo ljeto.

Savršena beba

Naime, nakon što se Vukojević oprostio od igračke karijere koju je završio u bečkoj Austriji, s obitelji je otišao u Dubrovnik gdje će provesti puna tri mjeseca, iako s vremena na vrijeme mora otići u Kijev.

Naime, Vukojević je proljetos potpisao ugovor za klub Dinamo Kijev, na mjesto sportskog menadžera, a upravo u tom klubu proveo je i dobar dio svoje uspješne nogometne karijere.

Kako je i sam rekao, upravo mu je to razdoblje bilo najljepši dio karijere i najljepše uspomene vežu ga za Ukrajinu.

A detalje njihova prvog obiteljskog ljetovanja u troje za portal Gloria.hr otkrila je Andreja, inače voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, koja se na posao vraća u siječnju, kad njihov sinčić napuni godinu dana.

- Luka nije nimalo zahtjevna beba i posvuda ide s nama, sve radimo zajedno. Svi oko nas se čude kako je dobar i nikad nam ne stvara probleme, stalno se smije, voli ljude, igru, ma samo da je akcija.

Aktivni tata

Obožava more i uživa kao veliki, svaki dan se kupamo, jako dobro spava nakon što dođemo s plaže i sigurna sam da će mu more puno značiti za imunitet kroz zimu - sigurna je ponosna mama Andreja.

Također je napomenula i da je njihov mališan s osam mjeseci već naveliko počeo puzati i otkrivati svijet iz drukčije perspektive, a već ponešto i priča na nekom svom jeziku.

I sam Vukojević priznao je da mu mijenjanje pelena nije nikakav problem te da sa zadovoljstvom sudjeluje u svim aktivnostima vezanima uz sinčića. U Dubrovniku Vukojevićima nije nimalo dosadno i vode prilično aktivan društveni život, a uz prijatelje iz Dubrovnika nerijetko im svrate i rodbina i prijatelji iz Zagreba te Ognjenova Bjelovara.

Ponekad Vukojevići otiđu i na romantični izlazak u dvoje, a za to vrijeme malenog Luku pričuvaju bake ili Andrejina sestra.

Zdrav odmor

Kako je otkrila, ti su izlasci rijetka prilika i da se malo našminka. No, na plažu odu barem dva puta dnevno.

- Ne sunčam se, prestala sam prije par godina budući da je postalo nezdravo za kožu, koliko me uhvati u letu to je uglavnom to.

A uhvati me brzo, jer sam tamnoputa, ali bez faktora 30 nigdje - otkrila je Andreja. Nakon ljetovanja koje završava u rujnu Ognjen i Andreja će proslaviti i prvu godišnjicu braka, a nakon toga i Lukin prvi rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 08:25