VJENČANJE HAJDUKOVCA

Livaja izrekao sudbonosno ‘da‘ voljenoj Iris, iz crkve izašli uz taktove pjesme ‘Lipa moja‘

Kuma na vjenčanju bila je politologinja Lana Pavić, dok je Livaja za kuma odabrao prijatelja iz djetinjstva

Iris Rajčić i Marko Livaja

 Bozidar Vukicevic/CROPIX

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i njegova dugogodišnja partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris Rajčić, odlučili su izgovoriti sudbonosno "da" na Sustipanu u Splitu.

Iris je, kako piše Slobodna Dalmacija, za kumu odabrala prijateljicu, politologinju Lanu Pavić, dok je Livaja za kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Mladenci su iz crkve izašli uz taktove pjesme "Lipa moja".

image

Iris Rajčić i Marko Livaja

Bozidar Vukicevic/CROPIX

Svečanu ceremoniju vjenčanja predvodi svećenik iz Zadra, fra Žarko Relota, koji je rekao za Zadarski list da je "Iris bila njegova učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi".

Kako doznaje RTL, svadbena fešta nastavlja se u restoranu Adriatic Grašo, gdje su nedavno sa svojim uzvanicima slavili i Petar Grašo te njegova supruga Hana Huljić. Za pravu feštu pobrinula se pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sina.

image

Iris Rajčić

Bozidar Vukicevic/CROPIX

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, za dan koji će pamtiti zauvijek, Livaja je zakupio površinu na Sustipanu i to za cijenu od tri i pol tisuće kuna. To nam je potvrdio i Stipe Mušura, predsjednik (v.d.) Javne ustanove Park šuma Marjan.

- Da, nogometaš Marko Livaja za događaj je zakupio prostor na Sustipanu. Sukladno odluci Upravnoga vijeća imamo cjenik za tu vrstu događaja. Postoje različite kategorije prema broju osoba, ovaj događaj spada u kategoriju od 51 do 100 osoba, pa sukladno cjeniku koji je donesen na sjednici održanoj 26. travnja, to iznosi tri i pol tisuće kuna.

image

Iris Rajčić i Marko Livaja

Ante Cizmic/CROPIX
image

Iris Rajčić

Ante Cizmic/CROPIX

Prostor je zakupljen na cijeli dan, odnosno nemamo fiksno određeno vrijeme hoće li se tu netko zadržati i koji sat nakon događaja, koji je prijavljen od 17 do 18.30 sati. Površina se zakupila uz određene uvjete, dakle da se sve mora vratiti u prijašnje stanje, da se vodi računa o zaštiti okoliša, a zabranjeno je korištenje pirotehničkih sredstava - rekao je Mušura.

Poznati nogometaš i njegova draga u vezi su već sedam godina, a čini se da je ta "problematična" godina za parove njima baš sretna. Zajedno već imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza, a vjenčanje u Splitu samo je kruna njihove ljubavi.

Fotogaleriju brojnih poznatih uzvanika na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:42