ATRAKTIVNA DONNA

Lijepa tenisačica u manekenskim vodama: iz bijelog dresa uskočila u raznobojne haljine!

Tenisačica se vratila iz Palerma gdje je odigrala svoj prvi turnir nakon karantene zbog pandemije Covida-19
Donna Vekić za Lei Lou
 Maja Kljaić

U pauzi između dva turnira 24-godišnja hrvatska tenisačica Donna Vekić uskočila je u manekenske vode. Vrativši se iz Palerma gdje je odigrala svoj prvi turnir nakon karantene zbog pandemije Covida-19, plavokosa osječka tenisačica iz bijele teniske oprave uskočila je u raznobojne elegantne haljine. Kao zaštitno lice nove pre-fall Lei Lou kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović, Donna je zablistala na snimanju editorijala u opatijskom hotelu Milenij, a potom je otputovala za SAD gdje će zaigrati na US Openu.

image
Donna Vekić za Lei Lou
Maja Kljaić

Nadopuna ljetu

Donna je savršen primjer Lei Lou djevojke nekog novog doba. Naime, u posljednje vrijeme, otkako se svijet opreznim koracima počeo vraćati u novu normalu, atraktivnu sportašicu najčešće i možemo vidjeti u kreacijama Aleksandre Dojčinović. Njezina nova pre-fall kolekcija zapravo je sjajna nadopuna ljetu koje u tijeku, ali opet je dovoljno svježa i raznolika, idealna i za prve nešto hladnije dane. Nova kolekcija utjelovljuje dva kontrastna senzibiliteta - urbanu Lei Lou djevojku koja u svojoj omiljenoj haljini ide na sastanke i kave s prijateljicama i damu koja će te iste haljine nježnim accessoiresom pretvoriti u glamurozne kreacije za najljepša životna događanja.

image
Donna Vekić za Lei Lou
Maja Kljaić

- Sretna sam što je upravo Donna utjelovila tu jednu novu, neustrašivu Lei Lou curu koja hrabro i s osmijehom kroči kroz život, nižući uspjeh za uspjehom - ističe dizajnerica. Ovo je ujedno i najava nove filozofije jednog od naših najuspješnijih modnih brendova koji se, kao i brojni svjetski brendovi, polako okreće održivoj modi, kao novoj budućnosti.

image
Donna Vekić za Lei Lou
Maja Kljaić

- Budućnost ovog posla sigurno leži u pametnim kolekcijama, u nosivosti, u promišljanju o očuvanju svijeta, o mišljenju na okoliš i ekologiju. Sretna sam što sam oduvijek stvarala na tom tragu, što je Lei Lou oduvijek bio brend najlakše opisiv kao svevremen i što sam sada morala napraviti samo malu nadogradnju cijele priče kako bih nastavila ići ukorak sa svijetom. Moda se više ne mijenja od danas do sutra, ali to su zapravo dobre vijesti za nas klasičare - govori Dojčinović.

image
Donna Vekić za Lei Lou
Foto: Maja Kljaić

Nova adresa

Dizajnerica u jesen korača poprilično odvažno, na novoj zagrebačkoj adresi, u Strojarskoj 19, uz trgovinu u Splitu, s kolekcijom koja će se, sigurna je, reciklirati u brojnim prilikama.

- Riječ je o capsule pre-fall kolekciji koju karakteriziraju wrap midi haljine od fine svile, one u nježnim printovima, ali i novi nakit i remenje sa statement kopčama, kao i cipele koje su već nekoliko sezona naš bestseler. Željela sam napraviti jedan idiličan uvod u hladniju sezonu jer je doza optimizma nešto što nam je u ovom trenutku svima itekako potrebno - zaključuje Dojčinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:22