SPORNA ‘BABAROGA‘

Let 3 o ovogodišnjoj pjesmi i Dori: ‘Sve smo prijavili nadležnima, neka institucije rade svoj posao‘

Prošlogodišnji pobjednici govore kako iza pjesme ‘Babaroga‘ stoji ‘neka perad‘

Let 3

 Lucija Ocko/Cropix

Prošlogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu, riječki Let 3, tvrde da oni na Dori niti nisu, te govore kako iza pjesme ‘‘Babaroga‘‘ stoji ‘‘neka perad‘‘, čiji glazbeni uradak baš i nije oduševio inozemne eurovizijske fanove. U anketi wiwibloggsa na pitanje je li ‘Babaroga‘ bolja od ‘Mame ŠČ‘, 76, 3 posto ljudi opredijelilo se za ‘‘Mamu ŠČ‘‘.

- Ne znam. Užasno mi je glupo ponavljati da nemamo veze s pjesmom ‘Babaroga‘. Mi smo to sve prijavili nadležnima, autorska prava su ozbiljna stvar oko koje se ne zezamo. Institucije neka rade svoj posao - poručuje Damir Martinović Mrle, koji je prepisku s vašom novinarkom nepristojno, bez pitanja i dozvole, ničim izazvan objavio na društvenim mrežama. A možda ni to nije bio on nego neka kokoš ili guska?

Inače, HRT je objavio kako će se Dora, izbor za hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije, održati ove godine na zagrebačkom Prisavlju u studijima Hrvatske radiotelevizije. Prethodnih godina se ona tradicionalno održavala u Opatiji.

Predviđene su tri večeri natjecanja. Dvije polufinalne večeri održat će se 22. i 23. veljače, a finalna večer bit će u nedjelju 25. veljače. Podsjećamo, prošlog tjedna su u emisiji Drugog programa Hrvatskog radija„Svijet diskografije” predstavljene premijerno sve pjesme natjecateljice. Od utorka, 9. siječnja, sve su pjesme dostupne na YouTubeu, s odgovarajućim spotovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:58