FATALNI FILIP

Lana Jurčević objavila rijetku fotografiju s ocem svoje kćerkice, ljubili su se: ‘Sočne usne‘

Lana Jurčević provodi vrijeme s prijateljicama, bebom i partnerom na Ibizi, a sad se pohvalila fotografijom s Filipom

Lana Jurčević i Filip Kratofil

 Instagram/lalana/

Lana Jurčević već nekoliko dana dijeli na Instagramu da je s partnerom, bebom i prijateljicama na Ibizi. Sada je objavila rijetku zajedničku fotografiju sa svojim partnerom Filipom Kratofilom s kojim je u studenom prošle godine dobila kćerkicu Maylu Lily.

„Sočne usne”, poručila je Lana uz dvije fotografije na kojima pozira s Filipom. Na prvoj fotografiji se ljube, a na drugoj Filip ljubi Lanu u čelo.

Ona je pozirala u crnom topu i crnoj suknji. Uz to je odabrala zlatni nakit i zlatne sandale, kao i crnu torbicu sa zlatnim detaljima. S druge strane, njezin Filip odabrao je svijetle tonove. Nosio je bež hlače i cipele te bijelu košulju.

Filip nije bio često u javnosti jer ne voli medijsku pažnju, ali nakon objave Lanine trudnoće, pjevačica ga ponekad podijeli na društvenim mrežama. Zajedno su već šest godina, a i poslovni su suradnici. Filip je od 2018. direktor Lanine tvrtke La piel i zadužen je za financijski dio, a pjevačica za onaj kreativni.

„On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida", izjavila je Lana 2020. za Story o njihovom odnosu.

Filip ima brata blizanca Antonia koji je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. Filipovi i Antonijevi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:47