POPULARNI PJEVAČ

Kruška i njegova supruga, poznata radijska voditeljica, bore se s koronom: ‘Da nije bilo liječnika...‘

Cijelu koronu i lockdown je doma radio punom parom, napisao preko 60 pjesama, pripremio zbirku pjesama za izdavača, sada ne može ništa
 Marko Miščević/Cropix

Željko Krušlin Kruška i njegova supruga, poznata radijska voditeljica Ivana Radaljac Krušlin, koja je netom prije nego što se zarazila primila svjetsku nagradu za reportažu s Covid odjela u KB Dubrava, na kućnom su liječenju. Riječ je o iscrpljujućoj i zahtjevnoj bolesti, ali najgore je iza njih, piše Tportal.

Glazbeniku su se simptomi pojavili iznenada. Kašljao je, desetak dana imao temperaturu oko 39 i osjećao iscrpljenost i glavobolju. Zasićenost krvi kisikom padala je ispod prihvatljivih granica, a u bolnici su mu utvrdili promjene na plućima uobičajene za koronavirus.

Simptomi, njegove supruge Ivane bili su blaži, popraćeni mučninana, glavoboljama i temperaturom što je trajalo svega nekoliko dana pa se posvetila suprugu.

'Željko je strahovito oslabio, izgubio na kilaži. Sada pokušava vježbati po malo da se vrati u kondiciju jer mu je stradala mišićna masa. Trenutno počinjemo s malim i kratkim šetnjama. Sve skupa traje otprilike tri tjedna i da nije bilo pameti i vještine doktora, ne bi završio dobro. Cijelu koronu i lockdown je doma radio punom parom, napisao preko 60 pjesama, pripremio zbirku pjesama za izdavača, a sada ne može ništa', ispričala je Ivana za Tportal i dodala kako im je kćer Edita koja je lani u listopadu preboljela koronu, unatoč obvezama na faklutetu, od velike pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 09:52