JUBILARKA

Krenulo snimanje desete sezone najgledanijeg zabavnog showa. Supertalent stiže s novitetima

Žiri je ostao u istom sastvau i čine ga Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek

Supertalent 10. sezona

 Nova Tv/Nova Tv

I dok su na malim ekranima već počele prevladavati ljetne reprize, televizijske kuće krenule su u produkciju svojih velikih projekata za jesen. Tako je Nova TV upravo startala sa snimanjem audicijskih emisija najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj - emisije "Supertalent". Deseta sezona, kako najavljuju iz te komericijalne postaje "otkrit će novu generaciju kandidata koji će nas iznenaditi, inspirirati i dirnuti svojim vještinama".

Žiri je ostao u istom sastavu kao i prošle godine - Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek.

"Ovogodišnje audicije donose kombinaciju nevjerojatnih, emotivnih i šokantnih trenutaka što je recept za vrhunsku zabavu koju će gledatelji ove jeseni obožavati. Do tada, ono što mogu otkriti jest da ćemo ove godine u emisiji imati sadržajne novitete koji će cijeli show dovesti na novu razinu, a u skladu s time, naravno, dolaze i raskošne kreacije kojima ćemo sa stilom obilježiti sezonu koja je za sve nas baš posebna.", najavljuje jubilarku ovog licencnog spektakla Maja Šuput.

Fabijan Pavao Medvešek slaže sesa svojom kolegicom iz žirija.

"Supertalent je postao sinonim za nevjerojatne talente, inspiraciju i emociju. Mislim da će 10. sezona nadmašiti sva očekivanja, donoseći ne samo iznimne talente, već i snažne priče o strasti i hrabrosti pojedinaca koji slijede svoje snove.", govori Medvešek. Članica s najdužim stažem u žiriranju Martina Tomčić ističe kako audicije predstavljaju srce "Supertalenta"te kako će ova sezona će po mnogočemu biti upečatljiva, pa se zaista raduje svim uzbuđenjima i iznenađenjima koje će ona donijeti.

"Uz Supertalent su se tijekom posljednjih devet godina gledatelji zabavljali, smijali i plakali, pojedinci su uz njega odrastali, a sudionicima je promijenio život. Stvarno se veselim novim kandidatima i praćenju njihovog rasta i razvoja na pozornici jer je upravo to jedna od najvećih čari ovog showa.", zaključio je Davor Bilman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:35