‘NAŠA GOLDA MEIR‘

Kolinda Grabar-Kitarović objavila fotke iz Amerike, pozirala i s Olenom Zelenskom. Fanovi: ‘Dika i ponos našeg naroda‘

Njezini fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su bivšom predsjednicom te su ponosni na nju

Olena Zelenska i Kolinda Grabar Kitarović

 Facebook/Kolinda Grabar Kitarović/

Bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović bila je u posjetu Washingtonu i New Yorku, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Sudjelovala je na 10. godišnjici organizacije Women Political Leaders na kojem je angažirana kao veleposlanica za imunizaciju, a uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara.

Pohvalila se da je bila na večeri čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik New Yorka Eric Adams. Također je sudjelovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a. Tamo je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima.

Kolinda Grabar - Kitarović prisustvovala je i na dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023.

"Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija Janet Yellen", izjavila je Grabar-Kitarović.

"Ne smijemo zaboraviti ni hrabre žene diljem svijeta, poput Olene Zelenske, koja nas svakodnevno inspirira", dodala je. S njom je na jednoj fotografiji i pozirala.

Njezini fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su bivšom predsjednicom te su ponosni na nju.

"Divna i pametna gospođa", "Lipa naša Predsjednica. Dika i ponos našeg naroda", "Naša Golda Meir! Prijatna kava", "Samo uživaj i nemoj se kandidirati ponovo" - glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:13