ZARADE DOMAĆIH ZVIJEZDA

Koliko domaće zvijezde zarađuju dolascima na partyje: 'Za manje od 10 tisuća kuna ne ustajem'

Strane zvijezde ne skrivaju činjenicu da za druženje s njima na privatnim događanjima treba izdvojiti na desetke ili čak stotine tisuća dolara, dok domaće zvijezde te informacije još uvijek skrivaju premda je javna tajna da ništa nije besplatno.
 iStock / iStock

Još devedesete godine supermodel Linda Evangelista rekla je nešto što je kasnije postala omiljena poštapalica manekenki i modela: ‘Ne ustajem iz kreveta za manje od 10.000 dolara dnevno.’ Bilo je to zlatno doba nastanka supermodela, a situacija danas nije pretjerano drugačija osim što su se cifre znatno promijenile.

Međutim, osim manekenki koje naplaćuju svoj izgled, popularnost i sve što ide uz to, nije tajna da i domaće i strane zvijezde naplaćuju svoje dolaske na raznorazna događanja.

Kako piše Dnevnik.hr, šuška se kako se raspon honorara kreće od tisuću do vrtoglavih sto tisuća kuna.

Ekipa IN magazina popričala je s Andreom Andrassy koja kaže da joj nitko nikad nije platio da se negdje pojavi: ‘Nikad mi nisu platili da se negdje pojavim, jednom davno jedna glumica naša, neću reći koja, zvali su je da dođe na humanitarno događanje, a ona je rekla - mrtva, hladna: Ja se ispod 10 tisuća kuna ne dižem iz kreveta.’

Severina navodno zarađuje oko 100.000 kuna za pojavljivanje na događanjima, no njezin menadžer tu je informaciju opovrgnuo.

Što se stranih zvijezda tiče, cijene nisu tajna - Kim Kardashian možete dobiti na vojem partyju izdvojite li 50.000 dolara, dok o Rihanni i Taylor Swift možete samo sanjati osim ako nemate 750.000 dolara.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:24