POZNATA, VIĐENA, SLAVNA

Knoll Doll mami uzdahe dok vozi jet ski u vrućem izdanju, zabavljala se i s poznatim boksačem

Pratitelji u komentarima su podivljali na najnoviju atraktivnu snimku Ivane, a brojni su joj izjavili ljubav

Ivana Knoll živi život na visokoj nozi

 Screenshot Instagram/Knoll Doll

Nakon što je partijala s Jamiejem Foxxom, Leonardom DiCaprijem i Drakeom, upoznala Naomi Campbell i uživala na after partyju BAFTA nagrada, "najpoznatija navijačica" Ivana Knoll iznenadila je obožavatelje novom snimkom.

Naime, popularna Knoll Doll objavila je snimku kako vozi jet ski u vrlo uskom i malenom kupaćem kostimu koji više otkriva nego pokriva. Pratitelji u komentarima podivljali su na najnoviju atraktivnu snimku Ivane, a brojni su joj izjavili ljubav i komplimentirali atribute.

Također, tijekom svoje avanture van Hrvatske, sprijateljila se i s Floydom Mayweatherom, popularnim boksačem i višestrukim prvakom svijeta koji je prozvan čak i "boksačem desetljeća". Prisustvovala je njegovom 46. rođendanu u jednom londonskom restoranu, a Ivana je snimila dolazak torte i puhanje svjećica te to podijelila sa svojih 3,5 milijuna pratitelja.

Inače, u objavi prije pohvalila se kako bodri Mayweathera s tribina u smeđem kombinezonu s dubokim otvorom na leđima koji joj itekako ističe stražnjicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:23