TREMU JE HRABRO POBIJEDILA

Kći Saše Kopljara napravila je ono o čemu mnoge djevojke sanjaju, predviđa joj se veliki uspjeh

Ariana Kopljar

Ariana je imala veliku tremu, ali je ona nestala čim je zakoračila na modnu pistu. Supruga i ja prve modne korake svoje kćeri na velikoj modnoj reviji koja se održala u Londonu pratili smo putem Diorove web stranice i, naravno, pucali od ponosa.

Ariana (16) je u sudjelovala na modnoj reviji kuće Dior u Blenheimovoj palači u Londonu. Djevojka, kojoj stručnjaci predviđaju veliki uspjeh, otkrivena je slučajno. Dok je s majkom Renatom i bratom Franom tražila tenisice, Arianu je zamijetiila Ana Gojanović. Tenisice nije pronašla, no uslijedio je početak sjajne karijere u zadarskoj agenciji Colors Model Management.

Zagreb, 171014.
Od 14.-18.10. na Zagrebackom Velesajmu odrzava se modna revija Perwoll Fashion.hr.
Na fotografiji: Sasa Kopljar sa suprugom Renatom i kceri Arianom.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX

Kći voditelja Nove TV koja je na samom startu uspjela u onome o čemu sanjaju mnoge manekenke u Londonu je, , provela tri dana, a o njoj i ostalim modelima organizatori revije, na kojoj je prikazana Diorova cruise kolekcija za 2017., predano su se brinuli.

- Meni je, kao svakom ocu, bilo važno da mi dijete nije žedno ni gladno, što se, naravno, nije dogodilo ni u jednom trenutku - kaže Saša Kopljar, čija je kći reviju nosila zajedno s top imenima poput Belle Hadid, a u publici su bile brojne slavne osobe poput Kate Beckinsale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 08:16