KREATIVNA RECIKLAŽA

Karmela Vukov Colić i Zdenka Kovačićek otkrile tajni hobi Sanje Doležal: ‘To je od boce wiskača‘

No, dok čekaju predstavu dame uživaju u zajedničkim druženjima uz koju čašicu alkohola, čini se...
Karmela Vukov Colić, Zdenka Kovačićek
 Cropix

Sanja Doležal, voditeljica i glazbenica koja je nedavno snimila 'feel good' pjesmu s Hladnim pivom, spojivši tako pop zvuk s punk-rockom, a sad pak odbrojava dane do ponovnog nastupa na pozornici u sklopu svog drugog projekta, kazališnog, ima i jedan sasvim neobičan hobi.

Osim toga što pjeva, glumi, kuha i izrađuje prirodnu kozmetiku, Sanja i - izrađuje svjetiljke. I to ne bilo kakve.

Otkrile su to javnosti njezine suradnice na kazališnom projektu - predstavi Nine Kleflin 'Ljubav, gubici i moda' - u kojoj se uz Sanju, kao dio moćne ženske ekipe, pojavljuju Zdenka Kovačiček, Mirna Medaković Stepinac, Matija Prskalo i Karmela Vukov-Colić.

image
Sanja Doležal
Matija Djanjesic/Cropix

- Nevjerojatno, ali na premijeri sam imala ogromnu tremu. Puno veću nego na koncertu. Možda je razlog što već dugo nisam bila na pozornici, ali sigurno je da sam na koncertu sigurnija. Kazalište je ipak druga priča, ovo je tek moj drugi izlet na daske koje izlet znače. Samim time tu su i veća nesigurnost i veća odgovornost. Lijeka za tremu nema - samo duboko disanje i svjesnost da će proći. Tako je i bilo. Već nakon nekoliko minuta sam se opustila i počela uživati - rekla nam je ranije Sanja.

Kako nam je Sanja nedavno otkrila u intervjuu, premijera je nedavno bila u zagrebačkom kazalištu Vidra, a nova predstava u kojoj će sa 'svojim curama' izaći na pozornicu je 24. lipnja, odnosno ovog četvrtka.

No, dok čekaju predstavu dame uživaju u zajedničkim druženjima uz koju čašicu alkohola, čini se.

'Kad ti prijateljica za premijeru daruje ručno izrađenu svjetiljku na boci omiljenog vina (koje smo zajedno popile)', opisala je Karmela Vukov Colić fotografiju na kojoj nasmiješena pozira uz svoju novu lampu koju je Sanja Doležal izradila od prazne boce i sjenila. Pratitelje je mahom oduševila Sanjina kreativnost i originalnost.

Nakon Karmele oglasila se i Zdenka Kovačiček. I ona je dobila sličnu svjetiljku od pjevačice i voditeljice, ali je njezina, kako je opisala na svom Facebook profilu, od 'boce njezinog omiljenog wiskača'.

Osim što se dobro zabavljaju, na ovaj način i recikliraju boce, stoga je Sanjin novi hobi za svaku pohvalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:20