RANJIVA I OTVORENA

‘Kad imaš sve dokaze da te netko prevario!‘ Ella Dvornik šokirala pratitelje objavom na Instagramu

Od svojih pratitelja ne skriva da prolazi užasno teško emotivno razdoblje, ali otkrila je što joj pomaže da se ‘trgne‘ iz očajavanja

Charles Pearce i Ella Dvornik prolaze mučnu brakorazvodnu parnicu

 Cropix/

Pratitelji Elle Dvornik navikli su na njezinu iskrenost na društvenim mrežama, kći Danijele Dvornik uvijek je bila otvorena oko svojih emocija, stavova, pothvata koje je poduzimala...

Od svojih pratitelja ne skriva da prolazi užasno teško emotivno razdoblje, ali i što joj pomaže da se "trgne" iz očajavanja.

image

Ella se redovito ohrabruje Instagram pričama

Instagram/screenshot/

Ella je tako otkrila da se hrabri samu sobe, kakav je sve osobni put kroz život prošla, koliko je u sebe ulagala duhovno i tjelesno, koliko se gradila i razvijala psihički i fizički, piše Slobodna Dalmacija.

- Nekad mi je teško i onda se sjetim da sam ONA - napisala je tako i objavila video same sebe, u vrlo atraktivnom izdanju.

image

Instagram priča Elle Dvornik

Instagram/screenshot/

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica zatim je na svojoj Instagram priči pokazala svoj novi omiljeni emoji i otkrila zašto ga voli koristiti.

- Ovo mi je novi najdraži emoji. Izgleda k‘o da je preživio, al i dalje se smije - otkrila je Ella i u ovoj rečenici kako se sama osjeća u jeku mučnog razvoda.

image

Instagram priča Elle Dvornik

Instagram/screenshot/

- Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario, al‘ si i dalje dovoljan mazohist da slušaš kako te netko uvjerava da nije, jer razočarenje je ok, al‘ duboko razočarenje je 16ProMax, a ti zaslužuješ najbolje - napisala je influencerica i ovo svjedočanstvo, šokirajući pratitelje izravnošću priznanja o čemu se radi.

Podsjećamo, Ella je nedavno potvrdila da je došao kraj njezinu braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom. Živjeli su u Istri u Balama s dvije kćeri Balie Dee (6) i Lumi Wren (3). Par se upoznao 2014. godine u Londonu kada je Ella imala 22 godine. Vjenčali su se na Valentinovo u Las Vegasu nakon pet godina veze i tri godine zaruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:10