PRVO POLUFINALE

Jutro nakon Dore Let 3 ima uvjerljivo najviše pregleda: Mnogi su se sjetili kakvu im uslugu Severina vraća

Severina je jučer nastupala s Letom 3 na Dori, a 2006. oni su bili u njezinom spotu za ‘Moja štikla‘ s kojom je išla na Eurosong

Severina, Damir Martinovic Mrle

 Vanesa Pandzic/Cropix

Sinoć je održana prva polufinalna večer ovogodišnje Dore. Čuli smo 12 pjesama, od kojih osam plasiralo u nedjeljno finale koje ćemo moći pratiti na HRT-u od 20:15.

Na društvenim mrežama i dalje se nižu reakcije na nastupe, a mnoge su u komentarima na YouTube videima sinoćnjih nastupa. Posebno se po broju pregleda ističe Let 3 koji sa svojom pjesmom "Baba roga" ima preko 90 tisuća pregleda.

Potom 20-ak tisuća pregleda ima Saša Lozar s "Ne plačem zbog nje" i Mario Battifiaca i Robert Ferlin s "Vodu piti trizan biti". Sve ostale izvedbe imaju manje pregleda, uglavnom znatno manje nego što ih ima "Baba roga".

Pilići već neko vrijeme "napadaju" Let 3, a sad su s njima došli i na pozornicu. Ipak, sva svjetla reflektora pokupila je Severina koja je na kraju mahala plišanim čekićem na opće iznenađenje publike.

"Severina maše čekićem dok ovaj pjeva kako nije noge prao. Kraj", glasi jedan od komentara ispod YouTube videa nastupa.

"Kad misliš da si vidio sve od Leta 3, nastave šokirati na dobar način. Severina je bila predobar dodatak", napisao je drugi gledatelj.

image

Severina, Damir Martinovic Mrle

Vanesa Pandzic/Cropix

"Pesma nije na ‘Mama ŠČ!‘ razini, ali bili su odlični, najinteresantniji nastup prve večeri. Severina ukrala šou, definitivno", glasi još jedan komentar.

image

Severina i Let 3

Sceenshot/hrt/

Neki su se sjetili i Severinine "Moje štikle" s kojom je nastupala na Eurosongu 2006. godine. Tada su u spotu plesali Letovci.

"U Severininom spotu za ‘Moja štikla‘ dečki iz Leta 3 su bili plesači. Sad ona uzvraća uslugu", prisjetio se gledatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:40